OTA YHTEYTTÄ

Lähetä sähköpostia: villahedda@gmail.com tai kysäise kommenttikentässä!

18 kommenttia:

 1. Hei, muistelisin, että teille laitettiin taloon vesitakka? Sen yhteydessä oli jotain ongelmaa, onko se jo saatu korjattua ja onko takasta käyttökokemuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Oikein muistat, meillä on vesitakka. Se ongelmana oli savuttaminen. Maahantuojalta saimme ohjeen korottaa piippua; tämä saattaisi auttaa ongelmaan. Vielä emme ole ehtineet korotusta tehdä, emmekä ole muutenkaan takkaa testailleet nyt kesän aikana. Ihan pian olisi tarkoitus taas perehtyä siihenkin asiaan ja saada takka vihdoin käyttökuntoon.

   Poista
 2. Hei,
  Mitä nuo kuusikulmaiset lattialaatat ovat? Pukkilaa? Laitoitteko ihan itse? Meillä 60-luvun remppa tulossa ja olen yrittänyt kartoittaa lattialaattoja Pukkilatuloksella.
  Terv. Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pirjo!
   Laatat ovat Pukkilaa. ABL-laatoilta löytyy vastaavia edullisempaan hintaan mutta terrakottan värisenä. ABL:llä on myös tilaustuotteena eri väreissä 6-kulmaisia laattoja, mutta nämä ovat kooltaan isompia ja niiden reunat eivät ole leikatut (ts. niissä on hieman pyöreyttä). Laitoimme laatat itse ja se onnistui hyvin.

   Mukavaa kevään jatkoa ja remppaintoa!

   Poista
 3. Annoin teille Sunshine Award tunnustuksen blogissamme.
  Käy kurkkaamassa:
  http://unelmienurpola.blogspot.fi/2013/04/sunshine-award-tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kiitokset, Kimmo! Tämä lämmittää mieltä!

   Poista
 4. Mikä vesitakka? Miten iso hormi ja paloilma ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja pahoittelut viivästyneestä vastauksesta! Vesitakka on Nordica ja hormi 200mm Schiedel -kivihormi.

   Poista
 5. Hei,

  Missä talo sijaitsee? Lähinnä kiinnostaa se suosittelu rappausfirmasta jos sattuisi tekemään Espooseen myös. Laitatko yv:nä yhteystiedot. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Yritin lähettää sinulle sähköpostia mutta en löytänyt osoitettasi. Rappausfirma tekee Espooseen. Meilaatko vaikka mulle päin (villahedda(a)gmail.com) niin annan tarkemmat tiedot.

   Poista
 6. Hei. Etsiskelin ohjetta betonitasoosi. Vinkkaatko mihin olet sen kirjoittanut tai jos ehdit laitatko sähköpostia? marjatta.hannimaki@gmail.com. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjatta! Sivun ihan alareunassa on tunnisteet, joista löytyy kaikki blogini aihealueet. Yksi niistä on 'Betonitasot' eli sen alta löydät kaikki ko. aiheesta kirjoittamani tekstit. Tässä suoraan linkki ns. ohjepostaukseen: http://villahedda.blogspot.fi/2012/09/keittion-betonitasot.html
   Yst. terkuin Mia

   Poista
 7. Hei!

  Teemme betonikylppäriä ja ongelmana on mattapinta. Emme haluaisi maalata betonia vaan lakata sen mataksi jollain sopivalla tuotteella. Bongasin teidän superhienon seinänne ja ammeen, ja haluaisin tietää, mitä lakkaa siinä tarkalleen käytitte.

  Tuhannet kiitokset, jos ehdit vastaamaan!! Kukaan kun ei oikein tunnu tietävän näistä betonijutuista...
  Terveisin Katja Suominen (katja.suominen@kaarina.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja,
   kiitos kysymyksestä! Kylppärin seinä ja amme on lakattu SBL:stä (http://www.sbl.fi/) ostetulla polyuretaanilakalla. Vastaavaa tuotetta emme löytäneet muualta. Lakka ei ole kuivuttuaan ihan täysin matta; kun valo osuu tietyssä kulmassa siihen, pinta on aika satiinimainen. Ei kuitenkaan kiiltävä! Seinästä tuli kyllä superhieno, mekin tykätään :)
   Onnistunutta kylppäriremppaa teille!

   Poista
 8. hei,

  ihailin keittiötasoasi, minkä merkkinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Keittiötaso on omaa designia, itse valettu betonitaso. :)

   Poista
  2. Wow! Ihanan näköinen! Tuollaisen halua omaan uuteen talooni (rakennusurakka alkaa 2014)! Oliko vaikeeta tehdä se itse? ehkä raksamiehet osaisi homman ;)

   Poista
 9. Moi! Löysin blogisi Valkoisen Harmajan kautta. Nuo teidän keittiön betonitasot on upeat! Tahtoisin kysyä nyt, kun niiden teosta on jokunen tovi aikaa, ovatko ne yhä edelleen yhtä nätit ja hyvännäköisenä pysyneet? Ihana blogi sinulla, sait vakkarilukijan minusta! :) - Aurora

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!