keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Uutta terassilla


Yhtä vaihtelevaa kuin tämän päivän kuvaussää, taitaa olla juhannuksenkin ilma.
Tarkoitus oli ottaa muutama kuva meidän uudistuneesta terassista ja sen jälkeen istua hetki auringonpaisteessa selaillen uusia lehtiä. Lopputulos: istumisen sijaan juoksin tuiverruksessa lentoon lähteneiden lehtien perässä ja vaihtelin maljakoiden paikkoja etteivät kaatuisi yht'äkkiä nousseen myrskytuulen mukana. Kuviakaan en saanut kuin pari.
Aiemmin yläterassilla oli ruokapöytä tuoleineen, mutta ne saivat siirron alas. Tilalle tuli uusi Bauhausista löydetty polyrottinkinen sohvaryhmä, joka koostuu toisiinsa liitettävistä moduleista. Me kokosimme paloista kulmasohvan ja jätimme yhden palan irralleen nojatuoliksi. Vaikka en olekaan valmiiden settien ylin ystävä, tämä paketti oli mielestäni ihan näppärä. Yksi osa on nimittäin rahi, joka pehmusteen poisotettaessa paljastuu (yllättäen :)) pöydäksi. Pöydän lasi on jollain imukuppisysteemeillä kiinni, eikä liiku mihinkään vaikka tyynyä sen päällä liikuttelee. Monikäyttöistä. Valmiin setin ilmettä saa kivasti häivytettyä työntämällä rahin divaanityyppisesti kiinni sohvaan, tuomalla pöydäksi vaikka betonijakkarat ja ottamalla rottinkituolin mukaan jengiin. Ilme säilyy kuitenkin yhtenäisenä samankaltaisen värimaailman ansiosta.
Terassin uusi ilme on mielestäni onnistunut ja viihtyisä. Mikään ei ole ihanampaa kuin kellahtaa pehmeiden tyynyjen väliin ja katsella taivaalla leijailevia pilviä. Siis jos sellaisia ilmoja joskus olisi. Tykkään tosi paljon myös näkymästä mikä nyt avautuu olohuoneeseen. Nyt terassin fiilis on sama kuin sisälläkin.

Muuten, ne parvekelaatikot joista aiemmin kirjoittelin (niihin istutettujen murattien kasvua odotellaan edelleen..), löysin Biltemasta. Kannattaa siis hengailla miehen mukana ostoksilla. Materiaali on mustaa sinkittyä peltiä ja hinta tosi edullinen, taisi olla 8 e/laatikko.
Lyhyestä virsi kaunis; lehdet kainaloon ja takaisin sisään. Tosin tällä hetkellä ilma näyttää taas ihanalta, ihan kuin tuulikin olisi vähän laantunut. Saas nähdä saadaanko vielä lunta.

Ilmoista huolimatta suloisen ihanaa juhannusta, lämmittäviä ajatuksia ja untuvatakkeja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!