sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Syreenejä ja arvonnan voittaja

Maljakossa ensimmäistä kertaa kukkia omalta pihalta. Ihania, mahtavasti tuoksuvia valkoisia syreenejä (sireenejä?). Vähän jo varisevia ja paikoin kuivuneita, kukinta alkaa selvästi olla jo ohi. En kyllä ymmärrä miksi nämä ihanuudet kukkivat vain niin pienen hetken?

Pihan muut syreenit eivät vielä kukikaan, ainoastaan tämä yksi viidestä. Mutta ehkä toivoa vielä on; meidän kirsikkapuukin kukkii näköjään kolmessa osassa (samoin se sai muuten lehtensäkin: ensin vasemmalle, sitten keskelle ja lopuksi oikean puolen oksiin. Tosi outoa. Onneksi puu ei ollut ainakaan paleltunut - sitä pelästyin ekaksi.). Ehkä ne muutkin syreenit vielä innostuvat kukkimaan ja saan lisää leikkokukkia sisälle.

Mutta hei, nyt illy ja Modo-arvonnan voittajaan. Olitte kirjoittaneet aivan ihania juttuja kahvinnauttimistavoistanne - kommenttejanne oli tosi hauska lukea!

Tällä kertaa arvottavana oli yksi palkinto ja sen voitti - kolmen pienen virallisen valvojan pitäessä silmällä toimenpidettä - La Petite Princesse! Onneksi olkoon! Meilaathan minulle osoitteesi, niin saamme palkinnon sinulle.

Kiitos kaikille osallistumisesta arvontaan ja suloisen tuoksuvaa kesäkuista viikkoa! 

2 kommenttia:

 1. Laitoin sinulle postia :)
  Mahtava aloitus maanantaille, kiitos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja onneksi olkoon vielä!
   Ihanaa alkanutta viikkoa! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!