keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Välillä sisälläkin
Viime viikkoina olen ollut niin huumaantunut alkavasta kesästä, silmissä puhjenneesta vihreydestä ja pään täyttävistä pihasuunnitelmista, että koti on jäänyt suuremmatta huomiotta. Buunannut ja siivonnut olen, järjestänyt vaatekaapit ja sen semmoista, mutta että olisin ostanut tänne (sisälle siis!) jotain - kukkia lukuunottamatta, etsinyt vaikka olohuoneen kipeästi kaipaamaa uutta mattoa, miettinyt uusia järjestyksiä tai sohvan koristetyynykomboa - ehei.

Menköön ihanan alkukesän, kirsikankukkien, aukeavien tulppaanien (istutetuista sipuleista nousee peräti kaksi - kiitti myyrät!) ja huumaavien tuoksujen piikkiin. Mutta kyllä sitä sisälläkin välillä ollaan, todisteena muutama kuva.
Onko siellä muitakin alkukesän huumaamia?

4 kommenttia:

 1. Kyllä vaan, tämä kesä on alkanut sellaisella rytinällä, että huimaa ja huumaa! Kesäkukat istutettu ja rajauksia kukkapenkkeihin pitäisi jatkaa. :) Teidän sauna on oikein hieno ja kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös Tuire, mutta ihanaa vaan! Alkukesä on jotenkin niin mahtava ettei melkein meinaa kestää :) Mä en ole kesäkukkia vielä laittanut (yhtä hortensiaa lukuunottamatta), olen toistaiseksi keskittynyt vain muihin istutuksiin. Kiva että tykkäät saunasta! Ihanaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Aivan ihana valaisin teillä! Mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko pöytä- vai kattovalaisinta? Pöytävalaisin on Harri Koskisen Cosy in White ja kattolamppu ruokapöydän yllä HKLivingin (mm. Vinkel Homes myy tätä). :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!