sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Primavera

 – kevät. Ihanaa. Olen ollut koko viikonlopun normaaliakin tarmokkaampi. Siivosin ja leivoin, puuhailin pihalla, viimeistelimme saunassa muutamia ikuisuuden kesken olleita juttuja. Pesin ja pyyhin jopa sälekaihtimet! Itselleni kevät on ollut aina se vuodenvaihdettakin voimakkaampi juttu uusien alkujen suhteen: kevätauringosta virtaa saaneena teen päätöksiä jos toisiakin, ja viimeistelen innolla kaikkia vaiheeseen jääneitä projekteja.

Olohuoneeseen on siirtynyt kuopuksen huoneessa ollut vanha samettinen emmatuoli. Se sai uutta verhoilua odotellessaan peitteekseen pellavaisen pöytäliinan. Tuoli on takan kupeessa ja paikka onkin tosi viihtyisä rauhallisia lukuhetkiä varten – varsinkin silloin, kun takassa on tuli ja takana hyllyssä teekuppi tai viinilasi.


Tyyny: Svenskt TennMeillä on muuten talossa vesirokkopotilas nro 1, pidetään peukkuja että toipilas saa kutinaltaan nukuttua…

Suloista sunnuntai-iltaa, kaverit.


2 kommenttia:

 1. voi kurjuus vesirokko, tsemppiä potilaalle! toivottavasti menee nopsasti ohi. Svensk Tennin kankaat on niin kauniit,a, sopivat hyvin kevääseen :O)
  -Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne ja sanos muuta, tosi ärsyttävä tauti kyllä :/ Mutta parempi sairastaa tää nyt kun sitten vaikka aikuisena.

   Svenskt Tennin kankaat on kyllä superkauniita kaikki! Mukavaa tiistain jatkoa!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!