sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kevät on mielentila
Ulkona on tullut lunta koko viikonlopun ja pakkastakin on ihan liikaa. Ainakin pieniä syreeninlehtiäni ja mullan (lumen, siis) alta pilkistäviä tulppaanintaimia ajatellen.
Yhtä nupuillaan kuin tämä kevät on magnolianoksani. Se ei tiedä avautuako vai ei. Vaikka aika hitaasti magnoliannuput kai avautuvatkin. Kukkakauppiaalta sain vinkiksi laittaa oksan haaleaan veteen ja aina vettä vaihtaessani ripotella sekaan hieman sokeria virkistykseksi. Näillä ohjein nuppujen pitäisi aueta ja kukkien kukkia suunnilleen viikon. 

Helmihyasinttien ja narsissien ostamisen siirsin myöhemmäksi ja nakkasin niiden sijasta Uashmaman pussukkaan vihreän köynnöksen. Ihan keväisen näköinen tämäkin.
Vesirokkotilanne on tällä hetkellä 2/3. Jo toipuneen kanssa kävimme Tigerissa askartelutarvikeostoksilla ilahduttaaksemme kahta parhaillaan potevaa. Tigerista löytyi kivoja pom- pom -pakkauksia, joissa on eri värisiä, valmiiksi taiteltuja silkkipaperiarkkeja. Valmiit pom-pomit tytöt asettelivat Nougatista hankkimiini Tinen ranskanpastilli-mattafasetteihin. Ihania väriyhdistelmiä!
Mitäs lumesta. Ainoastaan se haittaa, että ballerinoja ei saa ihan vielä jalkaan.

Valoisaa uutta viikkoa!

2 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!