sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tulppaaneja betonijakkaralla
Sunnuntaishoppailulla mukaan tarttuneet tulppaanit (kuinkakohan mones tulppaanikimppu tämä jo on kuluvan vuoden puolella? Mutta ei kai kukkia voi olla hankkimatta liian usein?) ja ikkunasta tulvinut helmikuun valo saivat tauon jälkeen tarttumaan kameraan.
Olen ehtinyt kehittää pienen ramppikuumeen blogitauon aikana: mitä mä nyt täältä kuvailisin kun mikään ei ole muuttunut sitten - niin, milloinkohan? Sitten muuton? En ole ostanut mitään uutta ihmeellistä enkä vaihdellut kai järjestystäkään. 

Uusin ostokseni huonekalupuolella on varmaan nämä Vepsäläisen betonijakkarat, joiden oli tarkoitus mennä kesän tullen terassille. Ne ovat vaan niin ihanat täällä sisällä, että tuskin raaskin viedä niitä mihinkään. Toinen toimii varatuolina ruokapöydän päädyssä, toinen laskutasona sohvan vieressä.

Tarkkasilmäisimmät huomaavat ehkä myös uuden taulun sohvan yläpuolella. Pariisi vaihtoi paikkaa tämän neitosen kanssa ja koristaa nyt alakertaa. Eli ainakin pientä dekoreerausta on tapahtunut :)

Ja itseasiassa alakerrasta kuuluukin parhaillaan ruuvinvääntimen surina: valmistumassa on ratkaisu eteisen vaatekasojen taltuttamiseksi. 

Mukavaa sunnuntaita!


PS. Raksaniksit-äänestys jatkuu vielä 14.2. saakka. Meidän betoniseinäpostausta voit äänestää täällä

PPS. Sohvan irtopäälliset lähtevät nyt pesuun! Luvassa siis kiskomista, puristelua ja kynnet verillä repimistä... Mikähän siinä on, ettei niitä irrotettavia päällisiä voi tehdä edes hippasen isommaksi?

2 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!