keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Viiniä lahjaksi
Olen ollut tänään joulutunnelmissa. Lahjoja olen miettinyt jo tovin (siitä lähtien, kun ensimmäiset lelukatalogit ilmestyivät postilaatikkoihin), mutta ostoksille en ole vielä lähtenyt.

Aikuisille tykkään antaa useimmiten ruoka- tai viinilahjoja. Jos ei ihan varmasti tiedä mitä toinen toivoo tai mitä häneltä puuttuu (kaikilla kun sitä tavaraa tuppaa olemaan jo ennestään...), on esimerkiksi laadukas viini aina varma ja turvallinen valinta.

Lahjaviinin 'somistamiseen' käytän aikaa, näin lahjasta tulee vielä henkilökohtaisempi. Kiepautan ympärille kaunista nauhaa, johon sidon vaikkapa kanelitangon ja kuusenkoristeen... tai pakkaan pullon kauniiseen pakkaukseen ja kirjoitan mukaan kortin.
Pernod Ricard Finland lähetti minulle Jacob's Creekin Shiraz Cabernet'ta, pakattuna Paola Suhosen suunnittelemaan kankaiseen lahjapussukkaan. Pussin mukana tulee kortti, jossa on monta vastaanottajakenttää. Ideana onkin laittaa lahjapussukka - ja hyvä mieli - kiertämään, kortista on sitten hauska lukea keitä kaikkia pussukka sisältöineen on jo ilahduttanut.

Mukana on toki myös kierrätysaspekti, ajattele vain aattoillan käytettyjen lahjapaperien vuorta...
Minä pikkujoululahjoitan tämän viinin pussukoineen ja kortteineen rakkaalle ystävälle, jolla on takanaan kiireinen syksy töiden ja kahden pienen lapsen kanssa. Toivottavasti viimeistään joulunpyhinä hänellä on aikaa istua alas, ja vain olla ja nautiskella.
Lahjapussukkaa on saatavilla rajoitettu erä. Voit löytää omasi Jacob's Creek Shiraz Cabernet -jouluviinin yltä Alkosta huomisesta 14.11. alkaen. Juomavinkin sivuilla voit myös äänestää kauneinta lahjapakkausta, kisassa on tottakai mukana myös tämä Paola Suhosen suunnittelema pussukka.

Niin, ja se viini. Viinistä Viiniin 2014 luonnehtii viinin olevan "nuorekas ja kypsän marjainen" ja jatkaa: "Hieman mausteinen tuoksu. Keskitäyteläinen maku seuraa tuoksun kypsän marjaisia ja mausteisia vivahteita. Laadukas ja hyvin tehty viini."

Hauskaa pikkujouluaikaa!


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin minustakin, Iisa :) Kivempi tällainen suoraan käytettäväksi (tai no, miksei säilytettäväksikin..) ajateltu, kuin esim. tavara, joka pahimmassa tapauksessa jää vaan kaappiin pölyyntymään.

   Poista
 2. Voi ihana mikä blogi! Ostin juuri oman ensiasunnon ja nyt alkaa kova remppa, ja oon saanut jo niin paljon ideoita eri ratkaisuihin ja sisustukseen. Kiitos! :) Esim. se kiinteä hylly kylppärissä peilin ja altaan välissä menee ehdottomasti toteutukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Memmi ja sorry näin megamyöhäinen vastaus! Mahtavaa että olet saanut täältä ideoita! Onnea uudesta asunnosta ja tsemppiä remppaan - se on ihanaa puuhaa :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!