sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Kylpyhuoneessa
Tänään sain ihanan sähköpostin. Kerttuli kyseli meidän kylpyhuoneesta, sen suihkuseinämästä ja  lattialaatoista. Minä ilahduin yhteydenotosta, vastasin hänelle ja inspiroiduin tuon viestin ansiosta kirjoittamaan blogiinkin - samaisesta kylppäristä. Vähän nolostuinkin samalla, kun taas huomasin ja tajusin miten usein käytte täällä lukemassa vaikka kirjoittelen ihan järkyttävän satunnaisesti ja harvoin. Tämä syksy on taas ollut tosi kiireinen, mutta löysinhän ennenkin kiireestä huolimatta aikaa myös blogille. Ehkä en vaan ole keksinyt mitään kirjoitettavaa ja sain Kerttulin sähköpostista itselleni aiheen ja kimmokkeen. Kiitos siis Kerttuli ja kiitos muutkin ihanat, jotka jaksatte käydä täällä katsomassa vaikka postaustahti onkin tosi, tosi epämääräinen. :)

Asiasta kylppäriin siis. Mitään uutta yläkerran kylpyhuoneessa ei ole tapahtunut, mutta katsotaan tarkemmin miltä siellä näyttääkään.

Kahden laatikon allaskaluste on Bauhausilta, hana on hansgrohen Talis. Seinissä on mattavalkoista 30x60 -laattaa ja lattiassa harmaata, kivimäistä ABL-laattojen mosaiikkia. 

WC-istuin on Duravitin seinämalli. Istuimen koteloinnin yläpuolella on seinän levyinen kaakeloitu hyllytaso.

Tilassa on myös suihku, joka on erotettu muusta kylpyhuoneesta muuratulla seinämällä. Halusimme suihkun jäävän ovelta katsoen piiloon, koska olohuoneen läheisyydestä johtuen kylppäri on samalla myös vieras-wc.

Suihkunurkkauksen muurausvaiheessa seinään jätettiin kolo, joka laatoitettiin toiselta puolelta umpeen. Näin saatiin kätevä hylly shampoille ym. puteleille. Käytössä olleella objektiivillani en saanut suihkunurkkauksesta oikein mitään järkevää kuvaa.. :) 

Rättipatteri (sille on varmaan olemassa joku kauniimpikin nimi?) on RejDesignin. Seinälaatta takana on hieman murtunut yhdestä patterin kiinnityskohdasta, mutta kohdan saa kätevästi naamioitua piiloon pyyhkeillä. Nämä ihanat ovat TineK:n ja Nougatista.


Riemunkirjavia hammasharjoja säilytetään TineK:n pikkuisissa keraamisissa ruukuissa...
... ja veskipaprurullia H&M Homen mustassa juuttikorissa. 

Kylpyhuone on ilmeeltään ajaton ja klassinen ja miellyttää meitä varmasti vielä vuosienkin kuluttua. Eri värisillä tekstiileillä sinne saa luotua hyvinkin erilaisen ilmeen, vaikka yleisimmin väriskaala siellä(kin) noudattelee linjaa valko-harmaa-musta. Joskohan muuten ensi kerralla vilauttaisin teille kylppäriä alakerrassa... 

Mutta nyt jakso Solsidania ja sitten valmistautumaan uuteen viikkoon. Ihanaa isänpäiväniltaa!3 kommenttia:

  1. Todella tyylikäs. Erityisesti tuo allaskaappi viehätti silmää. Taidanpas poiketa viikonloppuna Bauhausissa :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!