sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syksyinen sunnuntai
Syksy alkaa hiipimään jo sisällekin. Aurinko paistoi tänään kauniisti, mutta sen valossa on - ollut jo pitkään - syksyinen kuulaus.
Takassa on ollut tuli jo parina iltana, välillä aamuisinkin. Olen viritellyt ympäriinsä pieniä lisävaloja ja kaivanut kaapeista tuikkukippoja.
Ostin Stockalta pienen syyskukkasysteeminkin. Sen piti mennä ulos, mutta jäikin hetkeksi olohuoneeseen.


Makuuhuoneessakin on tummempi, syksyinen tunnelma sunnuntaishoppailun tuloksena. Jännä miten paljon yhdet tyynyliinat muuttavat ilmettä...
Vanhempi tyttö ihmetteli tyynyliinojen ulkonäköä. Itsekään en ole ihan varma mitä ajattelen niistä. Nätit ne ovat, mutta eivät ihan mun tyyliset. Perus heräteostos siis.


Sunnuntai-illan päätteeksi saatiin vielä tunnin kestänyt sähkökatkos. Lapset kävivät kylvyssä kynttilänvalossa ja iltasatu luettiin taskulamppua pidellen. Pimeä tulee jo yllättävän aikaisin!
Meillä olikin tosi tunnelmallista. Tunnin kestänyt tv-breikki ei tehnyt ainakaan yhtään huonoa...
Kivaa iltaa sinnekin!


2 kommenttia:

  1. tosi kauniita kuvia, teillä on kyllä niin tyylikästä! ja ihana tuo marokko-pouf, mistä olet sen ostanut? Kivaa päivää! t. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista, Liisa! Pouf on aitoa vintagea ja suoraan 70-luvulta. :) samantyyppisiä löytyy mm. Vinkel Homesista ja Café Latte Spiritistä.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!