keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Slow blogging


Slow blog Hedda's tässä hei. Onkohan täällä ketään? :)

Olen tainnut potea kesälomalla jonkinlaista blogi- tai oikeammin tietotekniikkaähkyä. Tai sitten olen vain lomaillut, arki kun menee yleensä lähes 24/7 tietokonetta takoessa. Viimeisellä lomaviikollani (eli tällä kuluvalla) lupauduin tekemään pienen kivan free-projektin. Sitä tehdessä huomasin että mullahan on ollut ikävä tätä: työtäni ja blogimaailmaakin. Loma on siis ollut onnistunut!Tänään ryhdyin siirtämään koneelle kesän aikana napattuja kuvia. Niitä ei kovin paljon ollut, pääasiassa olen ikuistanut hetkiä puhelimen kameralla. 

Nämä kuvat ovat pieniä yksityiskohtia kotoa, vaikka onhan täällä kaikenlaista suurtakin tapahtunut - suurimpana varmaan valmistumassa oleva piha. Siellä itää jo nurmikko (puolikkaassa pihassa), puut ja pensaat kasvavat, askelkivi-polku on paikoillaan, muurit valmiina... Mutta tämä on jo kokonaan toisen postauksen aihe. Hauskaa keskiviikkoa, palataan taas! 


10 kommenttia:

 1. Mukavat kuvat!
  Kyllähän kesä aina loitontaa näiltä koneilta. Kesä on niin lyhyt ja mukavaa tekemistä löytyy hyvin muualta kuin sisätoloista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, Hanne! Ja kun se arki yleensä on sitä koneen (tauotonta) näpyttelyä, niin ihan virkistävää pitää välillä pieni tauko - ainakin osittainen edes ;)
   Ihania kesäpäiviä!

   Poista
 2. Minua rupesi kiinnostamaan tuo puinen reliefi, jossa kolme hahmoa.
  Kerro siitä jotain. Ihana kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reliefi on itse asiassa vanha terrakottainen indonesialainen ikoni. Mitään muuta en siitä tiedä, pitäisikin ottaa joskus selville... Mukavaa lauantaita!

   Poista
 3. Kauniita kuvia, löysin blogisi tänään ja jään kyllä seurailemaan! Mukavaa loppukesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Tiia kun löysit tänne, tervetuloa mukaan seurailemaan! Mukavaa loppukesää sinullekin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mansikat on kyllä kesän makuja parhaimmillaan :) Ja vadelmat ja uudet perunat ja pienet ihanat porkkanat ja... Lista voisi olla loputon :)

   Poista
 5. Tervetuloa takaisin virtuaalimaailmaan:) Toivottavasti kuullaan lisää teidän pihahommista pian! Meilläkin on nyt nurmi itämässä - puolikkaassa pihaa. Koskahan saadaan yläpiha valmiiksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lisbet, tauko teki kyllä ihan hyvää :)
   Itääkö teidän nurmi jo? Meillä itäminen lähti käyntiin tosi nopeasti, mutta nyt nurmesta paljastui muutamia siemenettömiä/paljaita laikkuja. Viskelin tänä aamuna lisää siemeniä, katsotaan milloin ne alkavat nousemaan. Ja tosiaan, se puolikas pihaa on vielä kokonaan kylvämättä... Puutarhan laitto taitaa olla niitä ikuisuusprojekteja parhaasta päästä. Mutta kivaa se on (en olisi tätä vielä n. 10 vuotta sitten uskonut)!
   Aurinkoisia kesäpäiviä teille kaikille!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!