lauantai 4. toukokuuta 2013

Ulos aurinkoon

Tänään luvassa kesäkukkien istutusta, terassin siivousta – ja sitä ikkunoiden pesua. Kun pihatöihin ei vielä pääse, voi istutusintoaan onneksi purkaa terassilla.
Mutta nyt hommiin, eivät ne ikkunat siellä itsekseen puhdistu. Tässä kirjoitellessa mulle kyllä tuli mieleen kymmenen muutakin juttua, mitkä muka pitäisi heti tehdä. En mä välttele ikkunaraukkojen pesemistä ollenkaan, en...

Aurinkoista lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Ikkunanpesu urakka odottaa täälläkin. Ei mitään mun lempipuuhaa ja keksin aina kaikenmaailman tekosyitä välttääkseni... Nyt ajattelin kokeilla höyrypesuria siihen hommaan.

  Tsemppiä sinne(kin)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niin noi tekosyyt... ;) Onneksi nyt sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja pesin ne. Oikeasti! Tosin en kaikkia, osaan ikkunoista tarvitaan joku teline tai ainakin megapitkä varsi avuksi - ovat niin korkealla. Höyrypesuri onkin varmasti hyvä, kerrothan käyttökokemuksia siitä jos kokeilit. Mä ajattelin investoida siihen Kärcheriin, koska toi vanhanaikaisella tavalla peseminen kyllä sellaista puljaamista... taas huomasin sen :)

   Poista
 2. Sama urakka oli minullakin. Tosin laiskamatona laitoin/istutin amppelissa olleet orvokit lasiruukkuun ja sisälle.
  Kiva blogi sinulla jos sopii liityn lukijaksi ja tervetuloa kurkkaamaan myös omaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orvokit lasiruukussa kuulostaakin tosi kauniilta! :) Kiva kun liityit lukijaksi, lämpimästi tervetuloa! Tulenkin heti kurkkaamaan sinun blogiisi. :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!