perjantai 31. toukokuuta 2013

Perjantaimoikat

Moi pitkästä aikaa! Blogin puolella on ollut taas hiljaiseloa. Koko ajan tulee kivoja juttuideoita mieleen, mutta niiden toteuttaminen vähän takkuilee. Blogiin sopivia kuva-aiheita on jotenkin tosi vaikea löytää (esimerkki yllä :)), eikä ole muka aikaakaan milloin ehtisin ottaa kameran käteen - muunkin kuin puhelimen kameran. Kevätjuhlia, työ- ja muita rientoja, yleistä kiirettä ennen kesää... Huh, ehkä tämä tästä jossain vaiheessa helpottaa.

Kotona tapahtuu kaikenlaista juuri nyt; monta projektia samaan aikaan. Pihan muodot on muokattu niiltä osin kuin ollaan pystytty (osa pihasta odottaa toisen aita-projektin alkua). Muurikivet muutamia kukkapenkkejä ja autopaikkoja varten tilataan toivottavasti tämän viikonlopun aikana (vastatkaa firmat nyt niihin tarjouspyyntöihin!). Rappaus pitäisi viimeistellä muutamien pylväiden osalta, sitten päästään tekemään ulkorimoituksia. Nurmikkoa ei vielä pystytä laittamaan, mutta muutama puu ehkä istutetaan nyt jo viikonloppuna. 

Saunan materiaalit tilataan nekin nyt viikonloppuna; paneelit, lasiseinät, jne. Kylpyhuoneessa ollaan tehty niitä betoniseiniä Micromortero-tasoitteella. Sitä on levitetty vasta yksi kerros, mutta aika hyvältä näyttää nyt jo. Pian ryhdytään laatoittamaan, saadaan kiinnitettyä lavuaarit ja wc-istuimet… Ja naps vain, kohta on valmista! :)

Sisustuspuolella ei ole tapahtunut kummempaa. Olohuoneeseen olen katsellut uutta mattoa, jotain vähän kesäisempää juuttimaton tilalle. Vielä en ole löytänyt, mutta onneksi kesäisemmän ilmeen saa tilaan muutenkin. Esimerkiksi keräämällä maljakoihin luonnonkukkia, nyt kun niitä on tienvierukset täynnä. Eilen keräsin maljakkoon tuomenoksia, joiden tuoksu on sisällä vähän liiankin huumaava...

Mukavaa alkavaa viikonloppua sinne ruutujen toisillekin puolille!

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla taas kuulumisia. Ja ihan super-super ihana kuva! <3 t. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, Hanna! Yritän ehtiä taas pian kirjoittelemaan kuulumisia lisääkin, koko ajan tapahtuu kaikenlaista kivaa pientä edistymistä :)

   Poista
 2. Leppoisaa sunnuntaita! Liityin juuri lukijaksi ihanaan blogiisi. Tervetuloa vastavierailulle, ja vaikkapa osallistumaan Pentikin kesäarvontaan :)

  http://tarja-snowland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa Tarja, tervetuloa! :) Tulenkin heti vastavierailulle sinun blogiisi.

   Poista
 3. Hei, tuo Micromortero-tasoite kiinnostaa kovasti. Edessä kylpyhuoneen rakentaminen ja betoniseinähaaveet, ratkaisua etsiessä eksyin sitten tänne :) Mielelläni kuulisin lisää tästä projektista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ira! Meidän seinätasoitteet eivät ole vielä ihan valmiit, mutta postausta näistä on ilman muuta tulossa. Mm. työvaiheista, lopputuloksesta, jne. Tähän saakka ainakin tasoitteen itse-laittaminen on onnistunut helposti ja jälki on so far tosi kivan näköistä; juuri sitä mitä haettiin! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!