sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Opening soon: 2nd hand by Hedda'sViikonlopun pieniä suuria juttuja: pesin ikkunat! Ihan tavallisella menetelmälläni (kuumaa vettä, ikkunanpesusuihke, lasta ja xxx rullaa talouspaperia) ja siinä luulossa, että luulin tekeväni hyvääkin jälkeä. Tänä aamuna, tietyssä valossa paljastui aika monta rantua ja raitaa. En tiedä pitäisikö investoida Kevätmessuillakin hypistelemääni Kärcherin ikkunanpesuvehkeeseen, vähän houkuttelisi. Monet tykkäävät ja kehuvat, onko teillä kokemuksia siitä?

Istutin myös vähän kesäkukkia, ne valkoiset orvokit. Tämän päiväinen kylmyys ei enää innostanut istutus- ja terassillapuuhailuihin (ensi viikolle on luvattu muka +20 C°, uskoisiko?), sen sijaan järjestin vaatekaapin.

Siivosinkin aika rankalla kädellä ja pistin yhteen pinoon kaikki ne kuteeni, joita en jostain syystä ikinä käytä. Ihania ovat, mutta mitä niitä kaapissa säilömään. Sen sijaan ne saattaisivat löytää hyvän kodin jonkun teistä luona?

Pientä blogikirppistä siis luvassa täällä Hedda'sissakin, stay tuned. Naputtelen vaatteet myyntiin vielä tämän illan aikana ja ilmoittelen aukeamisesta myös FB:ssa. Luvassa ihania juttuja Filippa K:lta, Malene Birgeriltä, Acnelta, Day'ltä...

Rentoa su-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!