lauantai 6. huhtikuuta 2013

Vanha Ikea-löytöPelastin varastoon unohtuneen ja välillä lumihangessakin seisseen Ikean pyöreän peltipöydän takaisin sisätiloihin. Kokeilin sitä ensin olohuoneeseen, mutta ei se sinne sopinut millään.


Makuuhuoneesta löytyi sen sijaan hyvä paikka.


Ehdinkin jo kyllästyä yöpöytänäni pitkään toimineeseen Hayn isoon säilytyslaatikkoon.
Kangaspintaisena se keräsi ihan hirveästi pölyä ja varsinkaan sängyn vieressä moinen pölysyöppö ei ole mukavimmasta päästä.

Ekaksi peltipöytä tuntui mielestäni vähän liian korkealta tuohon, mutta ilmeisesti silmä on jo tottunut tai jotain, koska enää sen korkeus ei häiritse.Tykkään myös pöydän mukanaan tuomasta epäsymmetrisyydestä - jota toisaalta tasapainottaa sängyn toisella puolella oleva kapea ikkuna. Mua viehättää kovasti eripariset asiat, enkä osaa yhtään kuvitella että meillä olisi esim. kaksi kappaletta samanlaisia yöpöytiä sängyn molemmin puolin.Viettäkääpäs mukava lauantai. Palataan pian!

4 kommenttia:

 1. Hyvä pelastus makkariin. Sopii loistavasti ja minusta korkeus on hyvä. Helppo ojentaa kirjaa pöydälle tai vastaavasti suklaata suuhun pöydältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Arleena! Munkin mielestäni se on kiva tuossa. Samoin korkeuskin on osoittautunut käytännössä tosi hyväksi, siihen on helppo ojentaa silmälasit tai kirja. Suklaata en ole vielä kokeillut :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! :) Pöytä onkin yllättävän kiva tuossa sängyn vieressä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!