perjantai 26. huhtikuuta 2013

Melkein unohtunut hortensia
Miten olin kokonaan unohtanut hortensiat? Pihasuunnitelmaan niitä on piirretty, mutta sellaisen oikean ostin kotiin vasta eilen, tämän kevään ensimmäisen.

Kauniin Vinkel Homesista hankitun ruukun sain ystävältäni jo kuukausia sitten. Ruukun jokainen sivu on erilanen, joten vain kääntämällä se on taas kuin uusi.
Ikkunat loistavat edelleen pesemättöminä ja lukemattomien lehtien pino kasvaa. Jospa saisin jotain edistystä noissa asioissa viikonloppuna..?
 Iloista perjantai-iltaa!


2 kommenttia:

 1. Tuo lukemattomien lehtien pino on niin tuttua. Ihanaa kun uusi lehti kolahtaa aina postilaatikkoon, mutta missä välissä niitä oikeasti ehtii lukemaan? Kesälomalla sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla on sama juttu? Mahtista, en ole siis ainut pinoineni :)
   Mä yleensä selaan uuden lehden nopeasti saman päivän illalla, ja kiinnostavan jutun huomattuani yritän painaa mieleeni että tämä pitää lukea vielä uudestaan tarkemmin. Ja sitten se välillä/aika useinkin jää... Ja totuuden nimessä on sanottava että joitain lehtiä en ehdi edes avatakaan, vaan menevät multa iskemättöminä kierrätykseen. Kai tämä on tyypillistä pienten lasten äideille..? :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!