torstai 11. huhtikuuta 2013

Kph/khh

Hei tällaiselta siellä kylppärissä ja kodarissa nyt näyttää!
Seinät ja lattia khh:ssa on saumattu (no ainakin pari-kolme viikkoa sitten jo). Valkoisten, isojen mattakaakeleiden ja mustan kuusikulmaisen lattialaatan yhdistelmä vaan on kerrassaan mainio! Taputtelen itseäni olalle tämän tästä hyvistä valinnoistani.
Sama kaakelilinja tulee jatkumaan sitten kylppärin puolellakin, höystettynä yhdellä betoniseinällä ja betoniseksi käsitellyllä kylpyammeen harkkokehikolla.


Myös pöntön taakse jäävä seinä saa saman betonipinnoitteen.


Mutta mitäs meillä ollaan oikein puuhailtu, jos tästä saumauksestakin on jo viikkoja. Ainakin laitettu vaatehuoneen ledit paikoilleen, odoteltu ammeen harkkokehikon kuivumista (se onkin haasteellinen homma, kuulkaas), tehty ulkona jotain pieniä rimoituksenaloitushommia ja fiksattu ulko-oven kynnystä.

Ulko-ovesta päästäänkin aasinsillalla kätevästi eteiseen, jossa on jotain pientä uutta. FDS:n alesta hankittua, halvalla kun sai. Ja tämän uutukaisen takia tarvittaisiin nyt uusi lipastokin...

Oletteko jo muuten käyneet Hulluilla päivillä? Multa taitaa tänä vuonna jäädä kokonaan väliin, vaikka siellä jotain kiinnostavia juttuja olikin. En vaan nyt jaksa mennä sinne jonottamaan ja tungeksimaan. Puutarhamessuille* sen sijaan menen, heti lauantaiaamuna. Pienenä yllärinä tänään huomasin, että messut sulkeutuvatkin joka päivä jo kuudelta. Töiden jälkeen sinne on aika mahdotonta ehtiä, joten viikonloppuna sitten.


 *postaus sisältää mainoslinkin


12 kommenttia:

 1. Näyttää ihan raksalta ;) Lopputulos on varmasti hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tosiaankin! ;) Lopputulosta odotellessa... :)

   Poista
 2. Ihanaa isoa valkoista laattaa :)

  VastaaPoista
 3. Lattialaatta on oikein kiva! Sama värimaailma meilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Suvi Tuuli! Toi värimaailma on tosi ajaton ja klassinen, siihen ei varmasti kyllästy. :)

   Poista
 4. Ihana, ihana. Tuo mieleen jonkin paikan... en saa päähäni minkä. Hyviä muistoja:)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Ehkä koulun pukuhuoneen tai - vessan? :)
   Tuo laatta on varmaan sellainen että jakaa mielipiteitä, voisin kuvitella. Joidenkin mielestä se on varmaan karu ja ankea, mutta mun mielestä se taas tuo juuri sen halutun lisän meidän kylppäriin, sen ettei se ole ihan 'tavallinen'. Kiva kuulla että tykkäät! :)

   Poista
  2. Mistä sä tiesit, just se pukkarin laattahan tuo on! Vaikken kyllä keksi, mitä hyviä muistoja mulla ko. paikkaan liittyisi.

   Poista
 6. Olipas hämmentävää nähdä teillä raksaa, kun on ollut sellainen fiilis, että tullaan kamalasti teitä jäljessä ja kuitenkin meillä on sisältä kaikki ihan valmista. Mutta tosi kivalta tuo laattayhdistelmä näyttää kyllä.

  VastaaPoista
 7. Hämmentävää tämä onkin, eikös :) Ei vaan; tuo tila on ollut sellainen, että kun oven laittaa kiinni, jää paikka ihan omaan rauhaansa eikä häiritse silmää millään tavalla (mieltä ehkä sitäkin enemmän:)). Pitkään aikaan ei huvittanut edes tehdä koko tilalle mitään, mutta nyt ollaan taas jo innoissamme. Kaikki muuhan täällä sisällä valmista onkin (jotain listahommeleita, tms. lukuunottamatta) ja kyllä toi kylppärikompleksikin sieltä valmistuu, jollain aikataululla...

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!