lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kevätmessuilla

Terveisiä Kevätmessuilta!

Meidän messukäynnin pääteemana oli pihakiveykset. Monta näytteilleasettajaa löytyikin, samoin monia meitä miellyttäviä kivimalleja. Keski- tai tummanharmaita, yllättäen. Kivien paksuuksista opin sen, että kuuden sentin paksuus riittää autotiekäyttöönkin jos kiven koko on pienempi, isommassa kivilaatassa tarvitaan paksuudeksi 8 cm.
Muurikiviäkin tarkastelin. Ao. kuvalla vasemmalla puolella olevat Lakan muurikivet ovat tällä hetkellä ne lempparini. Lakalla oli myös iso valikoima kiviin upotettavia kivannäköisiä valoja.Altaita odotin olevan enemmän ja niitä vesiputouksia en nähnyt yhtään. Varmasti niitä jossain nurkassa olisi ollutkin, mutta mä en huomannut. Miten helppoa olisi, jos messuille suunniteltaisiin samanlainen käyntirata kuin Ikeoissa. Ei tarvitsisi aina murehtia että jotain jäi näkemättä...Ihania kukkia oli valtavasti. Hortensioita, tulppaaneja, narsisseja ja jouluruusuja. Myivätkö kaikki joulun varastojaan tyhjiksi vai onko jouluruusu sittenkin joku perinteinen kevätkasvi, joita ihmiset istuttavat pihoilleenkin? Heh, tämä ei lupaa hyvää mun kotipuutarhuriuralleni...


Ja pionejakin oli. Näitä oli myös eräässä maailman kauneimmassa kimpussa pian kymmenen vuotta sitten. <3

sisustaulkona.fi:n osastolta löysin näppäriä muovisia ulkoruukkuja. Kevyitä, nättejä ja käteviä, niissä on kymmenen vuoden värin haalistumattomuus-takuukin.


Tämän kevään uutuus kyllästettyjen lautojen rintamalla on MetsäWoodin uusi harmaan sävyinen MicroShield. Tykkään tosi paljon!


Messuilla kävimme Teknoksen kutsumina. Mukaan saamassamme goodiebagissa oli puolikiiltävää erikoislakkaa, miten sattuikin. Juuri sellaista olisimme olleet tänään menossa hankkimaan.


Messujen ehdottomiin kohokohtiin kuului rakennuspuolen näytteilleasettajien joka puolelta raikuvat kysymykset: Moi, onkos rakentaminen ajankohtaista? Jokaiselle niistä kun pystyi vastaamaan, että ei kiitos, eipä ole. 

Jos et ole jo käynyt, niin vielä ehdit. Messut ovat auki tänään ja huomenna klo 18 saakka.


*postaus sisältää mainoslinkin

2 kommenttia:

 1. Hei mullakin oli pioneja kimpussa kohta kymmenen vuotta sitten :) Ihania! Toivottavasti pionit kukkisivat tänä kesänä omalla pihalla, sitä odotellessa.
  Kivoja kuvia, mä en jaksanut lähteä messuille kun viime vuonna tuntui ettei siellä ollut mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko sullakin, onpa ihanaa! :) Ja nyt sulla kasvaa pionit jo omalla pihalla, mä niitä vielä odottelen.

   Mun mielestä tämän vuoden messut oli ihan yllättävänkin kivat, vaikka yleensä olen juuri sellainen että en saa messuista oikein mitään irti jos semmoisille menen. Nämä yllättivät. :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!