torstai 14. maaliskuuta 2013

Piha & Puutarha -messut :: ARVONTA

Jatketaanpas vielä puutarhateemalla! 

Juhlistaakseni vaikkapa uutta pihasuunnitelmaa, ennätyskylmää maaliskuuta (haha) ja blogin melkein jo unohtumaan päässeitä 2-v. synttäreitä, laitan pystyyn pienen arvonnan. Palkintoina on kaksi kahden hengen lippupakettia Turun Messu- ja kongressikeskuksessa järjestettäville Piha & Puutarha -messuille.
Turun Messu- ja kongressikeskuksessa järjestetään siis huhtikuun alussa 5-7.4.2013 Piha & Puutarha -messut.  Tämän kevään messujen teemat ovat unelmapuutarha, piha & terassi, valo & vesi sekä hyötypuutarha. Messuilla on kattava tarjonta eri näytteilleasettajia, jotka tarjoavat monipuolisesti ideoita ja apua kotipuutarhureille. Samalla messuilla esitellään pihojen laittoon liittyviä tuoreimpia uutuuksia ja erilaisia mallipihoja. Piha & Puutarha -messujen yhteydessä järjestetään myös Perinnekoti-tapahtuma, joka on perinnerakentamisen ja -korjauksen oma tapahtuma.


Minäkin ajattelin lähteä pienelle kevätretkelle Turkuun ja mennä haistelemaan messuille ideoita pihanlaittoa varten. Messuvisiitin jälkeen aion tehdä pienen shoppailukierroksen kivoihin turkulaisiin putiikkeihin ja lounastaa mukavasti jossain joen varrella...

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen mikä sinua erityisesti kiinnostaa Piha & Puutarha -messuilla. Lisätietoa messuista löydät täältä. Kaikki saavat tasapuolisesti yhden arvan. Toki ilahdun kovasti, jos liityt lukijakseni ja käyt tykkäämässä Villa Heddasta FB:ssakin. Ja anonyymit, keksikää mielellään jokin nimimerkki, kiitos. Arvonta on käynnissä 28.3. klo 21.00 saakka, jolloin arvon voittajat. Voittaja saa halutessaan liput postitettuina kotiinsa tai vaihtoehtoisesti voi lunastaa ne messukeskuksen kassalta. Onnea arvontaan!

16 kommenttia:

 1. Jee! Olen mukana arvonnassa! Puutarhamessuille on pakko päästä! :)

  VastaaPoista
 2. Osmankäämiläiset mukana! Eniten kiinnostaa vesi ja valo -teema.

  VastaaPoista
 3. Osmankäämiläiset mukana! Vesi ja valo -teema kiinnostaa eniten.

  VastaaPoista
 4. Aikku osallistuu arvontaan! :-) Myös minua kiinnostaa Vesi ja valo-teema. Ja IIISOT ONNITTELUT 2-veelle, täällä on aina mukava piipahtaa!
  terv Aikku

  VastaaPoista
 5. Voi, vinkkejä ja apuja kaivataan pihan tekemiseen, arvontaan siis:)Talo valmistui viime kesäksi. Piha kuralla ja kaikki apu tarpeen... VH:n moderneja ratkaisuja täytyy aina välillä käydä ihastelemassa:)
  -Reea

  VastaaPoista
 6. Monenlaisia vinkkejä tarvitaan täälläkin. Talo valmistuu parin kuukauden sisään ja pihaa pitäis alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan. Eniten kiinnostaisi pienen pihan tilankäyttö-vinkit.

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti mukana! :) Noille messuille on pakko päästä! Minua kiinnostaa erityisesti pihakalusteet ja kasvihuoneet :)

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa. Talo valmistuu tämän kesän aikana, joten puutarhan suunnittelu olisi kovasti ajankohtaista ja tähän liiittyvät asiat kiinnostavat messuilla.
  -Casa Mollis-

  VastaaPoista
 9. Talo tuli tontille jouluksi, pihaa pitäisi kesällä alkaa tekemään. Tää on mukana arvonnassa! :)
  -Heikku-

  VastaaPoista
 10. Viime syksynä ostimme avopuolisoni kanssa puisesta rivitalosta oman unelmaasunnon jota olemme nyt talven remontoineet sisältäpäin ja ensi kesänä olisi vuorostaan pihan aika! Tästä syystä olisi ihana voittaa liput messuille ja mennä hakemaan sieltä ihania ispiroivia suunnitelmia joita voisi sitten itse hyödyntää patiolla ja mahdollisesti pikku puutarhalla! :)

  -Johhu

  VastaaPoista
 11. Ehdottomasti mukana. Tänä vuonna olen kiinnostunut piha ja puutarha ratkaisuista.

  VastaaPoista
 12. Meillä kasvaa pihalla lähinnä nokkosta, joten monenlaisia ideoita pihan laittoon pitäisi löytää. Ja vanhan talon omistajaa kiinnostaa Perinnekoti-messutkin.

  Turussa sisustuksesta kiinnostuneen shoppailijan kannattaa käydä ainakin Sisustuksen Koodi -liikkeessä.

  VastaaPoista
 13. Sinne onkin pakko päästä :)) Ideat!! Siemen pussit!!! Edelleen ne vinkit! Koskaan en ole palannut kotiin tyhjin käsin! Tosin nyt on pitkä aika kun viimeksi olen käynyt :((((

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa! Toivottavasti lykästää.

  t. Laura T.

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa!

  Laura t.

  VastaaPoista
 16. Mukana ollaan! menisin yhdessä äitini kanssa :)
  Sari.K-@luukku.com

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!