sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Palmusunnuntai


Aurinkoista palmusunnuntaita Villa Heddasta!
Täällä ollaan virvottu, syöty suklaamunia (käyty sentään välillä tanssitunnilla) ja nautiskeltu mahtavasta sunnuntaisäästä.Maailman ihaninta, että aurinko paistaa ja on vihdoin plusasteita. Hus lumi, sula äkkiä pois!Khh:n kaappisuunnitelma odottaa edelleen, jos tänä iltana ehtisi keskittyä siihen. Mies laittaa parhaillaan kodariin vikoja silikoneja, sen jälkeen kaikki olisi valmiina kaapeille. Sitten työmaa siirtyy kohti kylppäriä. Mun äiti kävi eilen ihailemassa khh:n lattiaa ja naureskeli samalla kurkatessaan kylppäriin, että meinataanko edes joulusaunaan ehtiä...  Niin keskeneräistä siellä vielä on. Mutta hei, on siellä sentään uutena juttuna wc-pöntön seinäkotelointi!

Munia, tipuja, aurinkoa ja tippuvia räystäitä palmusunnuntaihin!

PS. Muistakaahan osallistua Piha- ja puutarhamessulippujen arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Kaunista ja keväistä! Hauskaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J! :) Kevät ja pääsiäinen on niin ihanaa aikaa. Hauskaa pääsiäisviikkoa sinnekin!

   Poista
 2. voi miten kauniita kuvia! tulppaanit ja pajunkissat ovat mielestäni ihana yhdistelmä. Ja tuo viimeisein kuvan muna, mitä materiaalia se on, oletko tehnyt sen itse?
  kaunista päivää! - hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hanna! Munkin mielestäni tulppaanien ja pajunkissojen yhdistelmä on niin keväisen kaunis. Valkoinen muna on jotain aika kevyttä keraamista (?) massaa, olen ostanut sen Café Latte Spiritistä Espoosta.

   Poista
 3. Samoja touhuja täällä, tosin tanssitunnin sijaan kävimme hiihtämässä ja uimassa. Tunnelmallisia kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppuna olikin ihanat hiihtokelit, toivottavasti sama jatkuu nyt pääsiäisviikolla. Nyt ainakin näyttää erittäin lupaavalta! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!