perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäistoivotukset ja arvonnan voittaja!

Lupasin teille arpovani Piha- ja Puutarhamessulippujen voittajat eilen illalla klo 21. Ja miten kävikään, unohdin. Viime viikko oli aika tapahtumarikas. Lapset sairastelivat kukin vuorollaan, kuopusta käytiin tikkaamassa (kompastui päiväkodin eteisessä..), nyt tikit on jo ehditty poistaakin. Näytti siltä, että mies ja minäkin saamme taudin, mutta nyt olo on onneksi jo aika mainio. Aurinko paistaa ja ihana pääsiäisloma edessä!


Mutta pidemmittä puheitta arvonnan voittajiin. Nelivuotiaan onnettaren avustuksella arvoimme seuraavat voittajat - taddadadaaa:

JOHHU:
Viime syksynä ostimme avopuolisoni kanssa puisesta rivitalosta oman unelmaasunnon jota olemme nyt talven remontoineet sisältäpäin ja ensi kesänä olisi vuorostaan pihan aika! Tästä syystä olisi ihana voittaa liput messuille ja mennä hakemaan sieltä ihania ispiroivia suunnitelmia joita voisi sitten itse hyödyntää patiolla ja mahdollisesti pikku puutarhalla! :)

BIKKE:
Sinne onkin pakko päästä :)) Ideat!! Siemen pussit!!! Edelleen ne vinkit! Koskaan en ole palannut kotiin tyhjin käsin! Tosin nyt on pitkä aika kun viimeksi olen käynyt :((((

Paljon, paljon onnea voittajille!
Ilmoitatteko minulle s-postitse (villahedda(a)gmail.com) haluatteko liput kotiin postitettuina (ja postitusosoitteenkin tässä tapauksessa) vai noudatteko liput messukeskuksen kassalta.

Kiitos kaikille arvontaan osallistujille ja mukavaa pääsiäistä teille ihan jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa!! Oossom!! Vai millai ne tuolla suuressa maailmassa sanovat!!
  Olipas vilkas viikko! Toivotaan että tämä aurinkoinen pääsiäinen menee rauhallisemmin ja hyvillä voinneilla! Aurinkoista pääsiäistä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Bikke, onneksi olkoon vielä!
   Ihanaa pääsiäistä sinnekin, aurinkoa ja iloa! :)

   Poista
 2. Odottelinkin voittajien julkaisua ja en voisi olla yhtään iloisempi! :) Laitan sulle sähköpostia heti! :)

  - Johhu

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!