sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Mökkihöperön pääsiäispäivä

Täällä sitä ollaan, nyt vuorostaan vatsatautisen kuopuksen kanssa. Muu perhe lähti sukuloimaan synttärijuhliin. Kuopus katsoo dvd:ltä Maisaa, minä selailen viime viikkoisia lehtiä ja yritän olla ottamatta stressiä pesemättömistä ikkunoista tai suunnitelmien alituisesta muuttumisesta näinä viime päivinä. Ehtiihän sitä.

Tämä pääsiäinen on muuten kyllä vähän mennä livahtanut, kuin huomaamatta. Kiva että huomenna on vielä vapaapäivä.
Onneksi (onneksi?) nämä taudit ovat tulleet lapsiin kahden päivän välein. Eli välillä on ollut päiviä, jolloin kaikki ovat olleet terveitä ja ollaan päästy laskettelemaan, kyläilemään, pihalle tonkimaan mutalätäköitä, ihmettelemään tippuvia räystäitä. Ja isommat lapsethan ovat olleet terveinä jo monta päivää, joten eipä tässä mitään. Kuopuskin nousi sohvan uumenista rakentamaan autorataa, joten tauti näyttää helpottavan.


Kotona on sairasteluista huolimatta kiva pääsiäisfiilis.
Pääsiäislammas menossa uuniin...


... ja pääsiäiskattaus valmistumassa.


Olen ottanut kaiken irti kotona kököttämisestä ja järjestänyt keittiön laatikot, lajitellut kirppikselle (Uffiin?) menevät vaatteet ja pessyt pyykkiä kuin vimmattu.

Aina pyykkihommiin mennessä vilkaisen uutta eilen hankittua kylpyammetta. Pian sille muurataan harkoista kehikko, johon amme sitten upotetaan. 


Kunhan muu perhe kotiutuu, lähdetään me Heddan kanssa jäälle. Aurinko, kesäaika ja pitkät, valoisat illat. Ihan parasta.


Hyvää pääsiäispäivää!

2 kommenttia:

 1. Mukavaa ja parempaa pääsiäisen jatkoa, onneksi tosiaan on vielä pyhä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Irina! :) Onneksi tämä vatsapöpö näyttää olevan nopeasti ohimenevää lajia, mutta kun kolme muksua sairastaa sen peräjälkeen, niin vähän tylsää.. Jep, onneksi huominen on pyhä! :)
   Mukavaa pääsiäisen jatkoa sullekin!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!