sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Keittiössä vihertää
Ostin yrttejä Bauhausista. Isoja, ihanan tuuheita ja mahtavan voimakkaasti tuoksuvia. Minttua ja timjamia.Laitoin ne terassilla talvehtineisiin betoniruukkuihin (joista toinen ei ollut sitten tykännyt pakkasesta, vaan meni halkeilemaan, harmiharmi). Ovat betonitasolla vähän tårta på tårta, mutta ei se toisaalta haittaa.

Ruukut ovat myös sen verran massiiviset, että peittävät vähän näkymää keittiöön. Niinkuin tässä ylemmässä kuvassa, lauantainen pizzasessio jauhokasoineen ja muine tarpeineen piiloutui kivasti ruukkujen taakse.


TineK:n matalassa ruukussa itää kissanruohoa. Jos koira vaikka seuraavalla kerralla vihreää tarvitessaan jättäisi mun kukat rauhaan? Ja vaikka ei kelpaisikaan, käy se hyvin pääsiäisruohostakin.

Kaikista kaupoista tuntuu muuten olevan ohransiemenet jo loppu, oletteko huomanneet?Ai niin, se uusi tuolini. Tässä se näkyy, naistenpäivän ruusujen ja esikoisen ystävänsä kanssa jo askartelemien virpomavitsojen vierellä.
Aurinkoa!


2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Onko teillä betonitaso vai tihrustinko väärin? Jos on betonia, niin olisi kiva kuulla kokemuksia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nanna S!
    Kyllä, se on betonitaso, itse rakkaudella valettu :) Ollaan oltu siihen oikein tyytyväisiä, vaikka paikka paikoin siinä onkin pientä käsityön jälkeä. Se ei toisaalta mielestäni kuitenkaan haittaa, vaan sopii juurikin mainiosti betonin luonteeseen. Näin pian vuoden käytön jälkeen tasoon on tullut muutamia roiskeita/öljypullon pohjarinkuloita, mutta nämä varmaan saisi piiloon uudella pintakäsittelyllä, mikä jossain vaiheessa täytyy tehdäkin. Jos kiinnostuit lisää, niin 'betonitaso' tunnisteella löytyy lisää juttua tasoistamme täältä blogista.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!