sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kadonnut helmililja ja hiirenkorviaLupaavasti alkaneelle keväälle on käynyt yhtä köpelösti kuin helmililjalleni. Se hävisi. Kevät jonnekin lumimyrskyn alle, kukan söi koira. Amaryllis lähti samalla roskikseen solidaarisuuden nimissä.

Maaliskuussa ei voi kuitenkaan enää mitenkään antaa periksi talvelle. Helmililjalta en saa jelppiä, mutta kukkakaupasta löytämäni kippurainen pajunoksa vihertää senkin edestä. Kesän tullen oksan voi kuulemma istuttaa ulos ruukkuunkin.


Kelta-oranssit papukaijatulppaanit taas kertovat, että pääsiäiseen on enää kolmisen viikkoa.

Kukat ovat kyllä mielestäni (siivoamisen lisäksi) kodin freshauskeino numero yksi. Se kuviin mahtumaton ruskea nojatuolikin näyttää näiden seurassa taas hieman paremmalta...

Blogini on nyt palannut tänne vanhaan tuttuun Bloggeriin. Mahtavaa olisi, jos jaksaisitte päivittää tämän osoitteen lukulistoillenne, vielä kerran :) Kaikki Casa-aikaiset postaukset löytyvät täältä, mutta niihin tulleet kommentit ovat hassusti copy-paste-siirrettyinä joten kommenttien jättäjien nimet eivät valitettavasti ole linkkejä. Kaikkia kommentteja en ole vielä ehtinyt edes siirtää, mutta pikkuhiljaa muiden puuhien lomassa teen sitäkin. Ja varmaan muitakin pikkumuutoksia blogin ulkoasuun on luvassa, stay tuned. Jos piipahdatte täällä niin hihkaiskaa moi, olisi kiva kuulla teistä!

Iloa, aurinkoa sunnuntaihin!

4 kommenttia:

 1. Onpa ihanaa, että olet täällä takaisin. :) Ja niin oikeassa olet tuosta vihreästä, ja kukista. Tuo pajunoksa on kaunis ilmestys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M, hyvältä tuntuu! :)
   Pajunoksa on kyllä sievä, niin keväinen. Piristää ihanasti :)

   Poista
 2. Kommentointi tänne on kyllä huomattavasti helpompaa kuin Casaan;)- kauniita kuvia, ihana tuo vihertävä pajunoksa.
  Aurinkoista sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady of the Mess (ihana nimi sulla! :)) ja kiva kun kommentoit!
   Kommentointi tänne on kyllä helpompaa, ei tarvitse täytellä niin montaa eri kenttää.
   Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!