maanantai 18. helmikuuta 2013

Mitä kuuluu?


Villa Heddaan kuuluu ihan hyvää. Töitä, lasten harrastuksia, kiirettä, elämää. Hieman inspiraation puutetta blogin suhteen. Tuntuu, että ei ole mitään sen erikoisempaa kirjoitettavaa, ei kuvattavaakaan.

Väsyneet tulppaanit nuokkuvat pöydän kulmalla, odottaen nekin aurinkoa jota ei ikinä näy. Siis oikeasti, onko tämä kolmas auringonpaisteeton viikko putkeen? Ihan yhtä fleguja kuin nuo tulppaanit ei täällä sentään olla. Kodinhoitohuonetta laatoitetaan, alaterassin kattolamppuja etsitään. Kirjahyllyn suhteen mielessä muhii monenlaiset suunnitelmat. Ja muutama maalausprojektikin...

Mutta välillä olo on kuin sillä yhdellä lastenkirjan jäniksellä, joka vain odottaa ja odottaa kevättä. Pienen toivonpilkahduksen (Pajunkissat! Talitintin viserrykset!) vie mennessään lumisade, joka taas on tulossa kohti etelä-Suomea. Onneksi pian on jo maaliskuu. Ja se on virallinen kevätkuukausi.

Kyllä tässä sinnitellään. Miten siellä? Oletteko te jo saaneet tarpeeksenne talvesta?

1 kommentti:

 1. Sanna kirjoitti 19.2.2013 klo 09.29
  Kyllä se teillekin aurinko vielä ilmestyy, täällä pohjoisessa on paistanut jo pari viikkoa :)

  Mia kirjoitti 19.2.2013 klo 12.57
  Niin olen huomannut ja kuullut että siellä ollaan saatu nauttia ihanasta auringonpaisteesta :) Kyllä se vielä täälläkin paistaa, on pakko..! :D

  Irina - White & Fresh kirjoitti 19.2.2013 klo 11.53
  Kyllä vaan alkaa talvi kypsyttämään. Olispa jo kevät! :)

  Mia kirjoitti 19.2.2013 klo 12.58
  Ihanaa, en ole yksin kypsymiseni kanssa ;) Tule jo kevät!!

  Manna kirjoitti 19.2.2013 klo 18.13
  Kiitos hyvää kuuluu! :) Kevättä ja aurinkoa kohti mennään kovaa kyytiä! Pitkästä aikaa postailin kuulumisia myös blogiin, ei hautajaisia vielä ;) !

  Mia kirjoitti 19.2.2013 klo 22.29
  Kiva kuulla että kuuluu hyvää! :) Joo, kovaa kyytiä kohti kevättä, niin se pitää ajatella! Kiva että olet päivittänyt teidän kuulumisia, tulenkin heti lukemaan.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!