maanantai 11. helmikuuta 2013

Käydään Lotta AgatonillaNäitä kuvia on jo vilahdellutkin vaikka missä, mutta ovat niin inspiroivia että pääsevät tännekin. Kyseessä siis Lotta Agatonin, miehensä ja neljän lapsensa kaunis ja viihtyisä koti Tukholman Vasastanissa.Koti on ihana yhdistelmä pelkistettyä musta-valkoisuutta, jota pehmentämässä on kuitenkin aitoja materiaaleja; puuta ja nahkaa, viherkasveja sekä lukuisia hienosti mietittyjä yksityiskohtia, tauluja ja rentoja asetelmia. Ihan täydellistä.

Photos: Pia Ulin

1 kommentti:

 1. Jane kirjoitti 12.2.2013 klo 14.08
  Siis täydellinen koti! Keittiö ehkä aavistuksen vaisu, mutta oleskelutilan tuolit (ruskeat joissa on nahkaa) ottaisin heti.

  Mia kirjoitti 12.2.2013 klo 14.35
  Koti on kyllä täydellinen! Ja mä aina niin ihastelen noita vanhoja kerrostaloasuntolukaaleja... ovat vaan niin tunnelmallisia. Nahkatuolit on ihanat, tuollainen vanha, jo kulunut nahka on tosi hyvännäköistä.

  samipekka kirjoitti 14.2.2013 klo 10.18
  Nahkatuolit olivat kyllä makeet. Ottaisin vaikka uudellakin nahkalla :). Mikähän tuo sohvan yläpuolella oleva lukulamppu on? Aika näppärä, kun voisi siirtää aina sen mukaan miten päin sohvaan on tullut rojahtaneeksi.

  Mia kirjoitti 17.2.2013 klo 23.01
  Tuolit on kyllä makeet! Ja lukulamppu myös. Joku klassikkohan se varmasti on, mutta mikä... Luceplanin uutuus muistuttaa tuota aika paljonkin (kirjoittelin siitä pari viikkoa sitten 'Viime viikolta' postauksessa), tsekkaapas se! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!