sunnuntai 10. helmikuuta 2013

AlakerrassaAlakerran työhuone/arkiolkkari/vierashuone/mikä lie romunvarastointihuone on ottanut askeleen lähemmäs muuntautumista ihan vakavasti otettavaksi tilaksi. Sellaiseksi, johon ehkä kehtaisi yövieraan laittaa nukkumaankin.


Aiemmin täällä on ollut kirjahylly ja työpöytä, ja ovathan ne siellä edelleenkin. Vaatehuoneen valmistuttua olen saanut kuitenkin vietyä täältä kaikenlaisia laatikoita sinne piiloon ja huoneen ilme muuttui silmissä. Järjestelyä sekä turhan krääsän poisvientiä ei ihan turhaan sanota tärkeiksi tekijöiksi kodin viihtyisyyden lisäämisessä. 
Blogiyhteistyön merkeissä Lennolilta saadut Samba -divaani (jonka päällä aivan ihana, pehmeä ja lämmin Lennolin Montana -torkkupeitto) sekä aidoin Swarowski-kristallein koristeltu Kajo -koiran peti ovatkin löytäneet paikkansa tästä siistiytyneestä multihuoneesta. 


Tulevaisuudessa tänne on tarkoitus keksiä joku muu kirjahyllyratkaisu tuon ikivanhan ja jo loppuunkäytetyn Ikean Billyn tilalle. Ihana, mutta niin iso Billnäsin kirjoituspöytä saa lähteä ja sen paikalle hankitaan vuodesohva yövieraita varten. Toinen tv sekä Wii- ym. pelijutut saavat myös muuttaa tänne. 
Mutta vaikka huone on vielä työn alla, on se ottanut jo aimo harppauksen kohti muuttumista viihtyisäksi arkiolohuoneeksi. 


Koiruuskin täällä päivystää päivisin kristallipedillään...


... ellei sitten ole juhlimassa jossain ihan muualla.

Letkeää sunnuntaita!

Postaus toteutettu yhteistyössä Lennolin kanssa.

1 kommentti:

 1. Anu kirjoitti 27.1.2013 klo 19.05
  Onpa ihanan näköinen divaani! Malttaako koira pysyä omalla pedillään, vai houkutteleeko viereinen? ;)

  Mia kirjoitti 27.1.2013 klo 22.19
  Kiitos Anu, divaani on kyllä ihana ja ihanan muhkea! Kyllä se koiruli välillä hyppää siihenkin, olen huomannut.. :)

  Irina - White & Fresh kirjoitti 27.1.2013 klo 19.18
  Onpas muuten pehmoisen näköinen divaani :)

  Mia kirjoitti 27.1.2013 klo 22.20
  Se on kyllä super-pehmoinen. Oikein sellainen megalötköttely-divaani :)

  Kerttu kirjoitti 27.1.2013 klo 21.35
  Tyylikästä koiranpetiä on kyllä vaikeaa löytää, mutta tuo on oikein hauskan näköinen. Tervetuloa kylään meillekin; http://modernistikodikas.blogspot.fi :)

  Mia kirjoitti 27.1.2013 klo 22.22
  Ihan totta Kerttu, niitä tassukuvioisia ja vaikka mitä kukertavia kyllä löytyy, mutta vähänkin nätimmät on harvinaisempia. Tämä on kyllä sellainen - erittäin salonkikelpoinen yksilö! :)

  Oona kirjoitti 27.1.2013 klo 21.54
  Kyllä Heddan kelpaa, tuo viimeinen kuva kruunaa kokonaisuuden hänen osaltaan :) Tuo Montana näyttää ihanan lämpimältä, meillekin haluaisin jonkun villaisen torkun.

  Mia kirjoitti 27.1.2013 klo 22.25
  Joo kyllä karvaneidin kelpaa :) Paikkoja ja rapsuttajia löytyy joka paikasta ja huoneesta. Kissanpäivät meidän hauvalla!

  Tuo Montana on kyllä ihana. Tosi lämmin ja paksu, mutta samalla myös niin pehmeä sekä kevyt. Ja kivannäköinenkin!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!