sunnuntai 10. helmikuuta 2013

2013 inspiration
Pitkästä aikaa inspiskuvia, napattuina ihanan Artillerietin Fb-sivuilta (heidän omia inspiraatiokuviaan tälle vuodelle). Utuisia, puuterisia sävyjä, pehmeän talvisia tunnelmia. Ja onhan joukkoon päässyt myös se ihan uusi SF-juliste, se(kin) on hieno.
Tätä kauppaa olen hehkuttanut ennenkin ja tässä sitä ollaan taas. Webshop ei kohta enää riitä. Pian on bookattava reissu Göteborgiin, että pääsisin fiilistelemään tätä ihanaa kauppaa ihan livenä.
Onkos muuten kukaan teistä käynyt siellä, ihan paikan päällä?

Photos via Artilleriet

1 kommentti:

 1. liisa kirjoitti 29.1.2013 klo 12.22
  oi mitä ihania kuvia. :)) en ole ikinä käynyt artillerietissa, mutta jo pitkään olen halunnut mennä. kun vaan tulisi jotain asiaa göteborgiin... riittäisikö pelkkä artilleriet matkan syyksi? :)) ekan kerran kuulin kaupasta varmaan googlatessani sitä ny-jullaria.

  -liisa

  Mia kirjoitti 29.1.2013 klo 13.53
  Mahtavaa liisa etten ole yksin Artilleriet-innostukseni kanssa! :) Kyllä mä luulen, että pelkästään se riittäisi matkan syyksi. Matkustetaanhan sitä hullumpienkin asioiden takia.. ;)

  Mä myös päädyin aikoinani jonkun ulkomaisen blogin kautta Artillerietiin, josta klikkasin itselleni samantien sen Paris-julisteen.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!