lauantai 5. tammikuuta 2013

Weekend snapshots

Talvinen syklaami Tine K:n ruukussa. Seuranaan - ruukkua täyttämässä - sisalia.Rottinkituolit terassilta pääsivät talven ajaksi sisään. Sopivat hienosti olohuoneeseenkin!Pariisi on päässyt vihdoin seinälle, mutta oikeita kehyksiä sillä ei edelleenkään ole. Kiinnitän vielä taulun oikealle puolelle päällekäin kaksi pienempää taulua, yksinään se on tuossa kovin orpo.
Sohvakin on puettu talvikuosiin. Blogiyhteistyön kautta sain valita Lennolin valikoimista tuotteita; Montana-tyynyt sekä Uljas-torkkupeitto ovat sieltä.
Lennol on kokonaan suomalainen, jo vuonna 1967 perustettu tekstiilialan yritys, jolla on suuri valikoima vaikka mitä kodin sisustamiseen liittyvää. Tekstiilejä tottakai, ja näiden lisäksi mm. akustiikkalevyjä ja huonekalujakin. Outlet-myymälä löytyy Vantaan Tammistosta.Tyynyjen paksu huopakangas on hennosti kalanruotokuvioinen. Torkkupeitto taas on ihanan pehmeää turkisjäljitelmää ja toiselta puolelta samettia. Peitosta on tullut lasten ehdoton suosikki; viikonloppuaamuisin tämän alta löytyy kolme naperoa tuijottamassa aamun lastenohjelmia.


Vielä lopuksi: Tähti 2.0!
Pienensin sekä paksunsin sitä viime viikonlopun tekelettä ja nyt näyttääkin jo vähän paremmalta. Tähden saaminen suoraan - oikeaa kulmaa ylös - on vielä oma hommansa, tuon rappuikkunan yläreunaan on aika mahdotonta päästä kunnolla käsiksi.

Nyt lähden istuttamaan maalta tuodun joulumännyn ruukkuun. Sitten puen jalkaan villasukat, lämmitän kupin glögiä ja syön viipaleen taatelikakkua, mun joulun ajan ykkösherkkuani.

Rentoa sunnuntai-iltaa ja pirteää alkavaa viikkoa!

1 kommentti:

 1. Netta kirjoitti 5.12.2012 klo 23.46
  Näyttääpä kivalta teillä :)

  tilasin juuri Guide to New York 2013-julisteen ja silly me, ajattelin, että toki 59*100 julisteelle löytyy joku kiva standardi-kokoinen kehys. Pikaisen nettisurfauksen perusteella en vielä löytänyt sopivaa kokoa ja muistin nähneeni sulla tämän Paris-version julisteesta, tulin siis katsomaan millaisen kehysratkaisuun olit päätynyt.

  Mia kirjoitti 6.12.2012 klo 16.35
  Kiitti Netta! :)

  Jep, standardikehyskokoa ei tuohon löydykään! Mulla on vielä edelleen ne väliaikaiskehykset tuossa, juliste ei edes kokonaan näy noiden paspiksien takaa... Olen viemässä sitä edelleen kehystettäväksi, mutta viime aikoina olen unohtanut koko jutun. Silmä ilmeisesti tottunut tai jotain.. :p Mutta kyllä mä sen vielä teen! :)

  Kiva muuten että tekivät uuden version tuosta Manhattanista, se edellinenhän myytiin loppuun aika nopeasti.

  Netta kirjoitti 6.12.2012 klo 16.47
  Oh dear, se on siis kehystyskeikka edessä.

  Musta tuo hieman pehmeämmän värinen paspis näyttää kivalta julisteen kanssa. Kiva tosiaan, että manhattanista tuli uusi versio, jotenkin tykästyin tuohon julisteeseen niin oli pakko tilata oma nopsaan. Pariisi olisi kaupunkina ollut itselleni läheisempi, mut NY on tietenkin yksi ikuisia haavekohteita :)

  Mia kirjoitti 7.12.2012 klo 14.36
  Ellei sitten halua tehdä paspisviritelmiä standardikoon kehyksiin.. :)

  Mäkin ihan tykkään omasta julisteestani noissa kehyksissä, mutta olisihan se tietty kiva että kehyksen (ja paspiksen) kokokin olis ihan oikea ;) Noi molemmat, Pariisi ja NY -julisteet on kyllä ihania, ja vielä ihanampia ne itse kaupungitkin. Sarjaan kuuluu muuten vielä Bombaykin, saa nähdä onko vielä jatkoakin joskus luvassa?

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!