lauantai 5. tammikuuta 2013

Vuoden eka
Uuden vuoden ekaa päivää on vietetty sateisessa harmaudessa. Ilma on niin kurjan synkkä ja pimeä, etten haluakaan kuusesta vielä eroon. Olkoon tuossa ainakin viikonloppuun ja pudotelkoon neulasiaan minkä kerkeää. Harmauden ja loskan keskelle tarvitaan kaikki extra-kauneus ja lisävalaistus!
Muuten olen jo korjannut ne kaikki jouluisimmat koristeet pois, niinkuin jo mainitsinkin. Sohvalle laitoin Espoon Artekin loppuunmyynnistä ostamani vaaleansiniset tyynyt, jotka eivät olekaan niin keväiset kuin ensin ajattelin. Enemmänkin talviset: niiden sävystä tulee mieleen tammikuun lopun kuulaan kirkkaat pakkaspäivät.Osa joulukukista alkaa olla jo tiensä päässä. Amaryllis ja hyasintit olivat kaikki katkaisseet vartensa yön aikana, nyt ne jatkavat vielä hetken eloaan leikkokukkina maljakossa.

Lupailin teille jo muutama päivä sitten kuvia saunan edistymisestä. En ole ehtinyt sinne kuvaamaan valoisaan aikaan, katsotaan jos huomenna onnistuisi. Khh:n katossakin on muuten jo spotit paikoillaan!

Nyt lumi- eikun loskatöihin. Rentoa vuoden ensimmäisen päivän jatkoa!

PS. Näin vuoden vaihteessa on muuten hyvä hetki kysäistä teiltä, rakkaat lukijat, onko teillä toiveita/ehdotuksia blogini suhteen? Linja pysyy jatkossakin samana: sisustusta ja rakentamista lifestylen ripauksella. Mutta jos teillä on vaikkapa postaustoiveita, niin hihkaiskaapas. Jatkossa yritän myös järjestää kaiken tämän ruljanssin keskellä blogillekin hieman enemmän aikaa ja paneutumista, ehkäpä hieman tiheämpiä postausvälejäkin.

1 kommentti:

  1. Irina - White & Fresh kirjoitti 1.1.2013 klo 17.04
    Upeaa alkanutta vuotta täältä teille! :)

    Mia kirjoitti 2.1.2013 klo 09.11
    Kiitos Irina, upeaa alkanutta vuotta sullekin! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!