lauantai 5. tammikuuta 2013

Valmistelua
Lahjat ja ruoat alkavat olla hankittu, kaunis kuusi odottaa vielä ulkona pääsyä puhtaaseen kotiin. Siivosin koko perjantaipäivän ja uskokaapas, siivosinpa myös yhden kaapin. Enkä ihan mitä tahansa kaappia, vaan esikoisen huoneen ison kaapiston. Ehkä olisin siirtänyt tätä vieläkin eteenpäin, mutta totesin että huonetta oli mahdotonta raivata ilman kaapin kunnollista siivousta. Neljä tuntia tuon huoneen kimpussa meni, mutta kannatti. Se fiilis katsoessa järjestyksessä olevia hyllyjä... te tiedätte!
Takka on jämähtänyt odottamaan hiomista, hienotasoitetta ja maalausta, siitä pitivät huolen viime viikon joka illalle sattuneet menot. Mutta menee se noinkin, onpahan tekemistä välipäiville.
Tältä takka näyttää tällä hetkellä:

Lauantai-illan menun pidimme vielä hyvin ei-jouluisena ja kevyenä: pasta pestoa - molemmat itse tehtyinä.


Tukkutorin ihanaa joululimppua piti kuitenkin vähän maistaa..Pöydälle naapureilta saatu kaunis joulukimppu (Kiitos! :)), jossa punaisia tulppaaneja, kuusenhavuja sekä viljankorsia...
...ja sitten vain Bon Appetit!

Huominen on taas täynnä toimintaa (loput lahjat, kuusen koristelu, pikkusiivoilut, leipomukset...), joten tämä ilta vietettäköön ihan rennosti. Onko teillä kaikki jouluvalmistelut jo tehtyinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!