lauantai 5. tammikuuta 2013

Vaatehuoneessa

Lasteni isä on viettänyt vapaapäivää - vapaaviikonloppua itseasiassa - täältä:


Kyseessähän on siis z-kirjaimen (suoran sellaisen) muotoinen vaatehuoneemme, jonka katto ja seinät ovat nyt valmiit ja maalattukin. Miten valmis seinäpinta näyttääkin aina yhtä hienolta?
Kalusteiksi huoneeseen olen miettinyt Ikean Stolmen- tai Algot-sarjaa. Nopean mittauksen perusteella näistä taitaisi saada järkevät kokonaisuudet, mutta suunnitteluun täytyy paneutua vielä ajan kanssa. Ja ihan ensimmäiseksi - käydä paikanpäällä tsekkaamassa minkälaisia nämä ovat livenä.

Onko teillä kokemuksia jommasta kummasta? Vai kannattaisiko miettiä ihan jotain muuta, esim. Elfaa?

Nyt kylvettämään ipanoita. Ihanaa isänpäivän iltaa sinne ruutujen toisille puolille!

1 kommentti:


 1. Päivi Lemström kirjoitti 12.11.2012 klo 20.21
  Oi, tämä blogisi on ihana! Vaatehuoneet ovat JEES!
  XX

  Mia kirjoitti 12.11.2012 klo 22.45
  Voi kiitos Päivi kivasta kommentista! Piristi ihanasti maanantai-iltaa :)
  Vaatehuoneet ovat kyllä loistokeksintö. Ihan mikään hulppea walk-in-closet tämä ei kyllä ole, mutta valmistuttuaan toivottavasti ihan kiva tämäkin. :)

  Manna kirjoitti 14.11.2012 klo 20.34
  Raksatohinan keskellä myös meillä mietitty näitä. Meidän makkariin tulee walk-in-closet, mut katsotaan tehdäänkö se valmiiksi vasta muuton jälkeen, tässä on nimittäin muutama muukin homma! ;)

  Mia kirjoitti 14.11.2012 klo 22.56
  Oi, w-i-c olisi ollut ihana minustakin, mutta ei nyt mahtunut. Tehkää te ne muutamat hommat eka valmiiksi ja sitten vasta closetin kimppuun, kyllä se sen aikaa odottaa ;)

  Tsinnia kirjoitti 18.11.2012 klo 09.57
  Meiltä löytyy molemmat eli stolmen ja Algot säilytysjärjestelmät :) Ollaan yhdestä makuuhuoneesta tehty pukeutumishuone ja yhdellä seinällä on Stolmen-järjestelmä ja toisella seinällä liukuovien takana sitten Algottia... Minä itse oon ollu tosi tyytyväinen Stolmen järjestelmään, kun omat vaatteeni ovat siinä ja mies taas tyytyväinen Algotiin, kun hänen vaatteensa siinä! Voin siis vaan suositella molempia :) Stolmen kivemman näköinen jos ihan esillä, mutta molemmat toimivat hyvin!

  Mia kirjoitti 18.11.2012 klo 23.29
  Hei Tsinnia, kiitos viestistä!
  Kiva kuulla teidän ratkaisuista ja kiva että olette myös olleet noihin molempiin tyytyväisiä. Nyt täytyisi vaan ehtiä sinne Ikeaan noita katselemaan itsekin. Vaatehuone muuten alkaa olla jo lähes valmis, siellä on jo lattiakin lähes koko matkalla! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!