lauantai 5. tammikuuta 2013

Up-downs

Muutama kuva terassin uusista lampuista sekä talvikukista. Saviruukuissa tuijia ja matalassa ruukussa vuorimäntyjä.Up-down -ulkovalot on asennettu viikonloppuna paikoilleen. Näitä on terassin pitkällä seinällä kolme, kadun puoleisella seinämällä sekä ulko-oven vieressä yksi ja autokatoksessakin omansa. Osa valoista on varustettu sekä hämäräkytkimellä että liiketunnistuksella.

Valot ovat mattahopeiset ja kooltaan n. 10 x 10 cm. Up-downista tulee hämärällä kauniit valokeilat seinille, lampun ylä- ja alapuoli muodostavat hieman erilaiset kuviot.
Toisessa kädessä posti ja kamera, toisessa syömään kiiruhtava kettuterrieri. Tuloksena näin laadukas kuva :)

Sisällä valmistaudutaan jo halloweenin viettoon. Kurpitsat alkavat valtaamaan taloa. Mutta minne ihmeeseen olen jemmannut muut halloween-koristeet?
Tumman harmaa ruukku TineK, Cafe Latte Spirit.

1 kommentti:


 1. Manna kirjoitti 2.11.2012 klo 18.23
  Oi jes mikä postaus!!! Noi on just ne mitä olen syysillan hämyissä katsonut yhdestä lähistön talosta tykkäyslistalle ja etsintään, mutta en ole vielä selvitellyt kenen valmistajan ne on... Eli iso kiitos postauksesta ja voisitko laittaa VillaKoiran s-postiin tai tähän kommentteihin valaisinten tiedot. Edellisessä talossa ulkovalo näytti myös ylös ja alas tasaisesti, semmoiset rosteriputket, tykkäsin, mutta nyt kulmikkaammat mallit miellyttää silmää enemmän ;) ! Ihanaa viikonloppua, Manna

  Mia kirjoitti 2.11.2012 klo 21.46
  Moi Manna, kiva jos tästä oli hyötyä! Valaisimet on lamppukauppa.fi:stä, kerron sulle vielä tarkemmat tiedot vaikka VillaKoiran puolelle. :)
  Ihanaa viikonloppua!

  Manna kirjoitti 4.11.2012 klo 19.38
  Kiitos tiedoista! Kävin sivulla enkä löytänyt kyseistä mallia enää. Voisitko laittaa valaisimen nimen, jos muistat, niin selvittelen jälleenmyyjältä onko tuotetta vielä. Myynnissä oleva Graz-malli näyttää hyvältä, mutta kunnollista hämäräkuvaa ei ollut,joten arvoitukseksi jää miltä näyttää valaistuksen suhteen. Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

  Mia kirjoitti 4.11.2012 klo 21.34
  Moikka ja sorry hitauteni! Ehditkin itse jo tuonne selailemaan ja etsimään, sorry..! Mäkin kävin kurkkaamassa Lamppukauppaan ja eipä siellä enää niitä meidän lamppuja ollutkaan. Mallin nimi on Modena Square, ja niitä pitäisi löytyä muualtakin. Esim. Taloon.com on niitä myynyt. Toivottavasti löytyy!

  Leppoisaa su-iltaa sinnekin!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!