lauantai 5. tammikuuta 2013

SynttärivalmistelujaYön pimeydessä istuskelen täällä ruokapöydän ääressä ja pohdin jaksaisinko tänään vielä tehdä jotain. Kuopuksella on huomenna 2 v. synttärit (meidän pieni mies on jo niiin iso!) ja niiden johdosta olen illan aikana pikkuhiljaa siivoillut ja laittanut paikkoja kuntoon. Imuroinnin jätän suosiolla huomiselle, se täytyy tehdä meillä aina ihan viime tipassa.

Tarjoiluihinkin alan keskittymään vasta huomisaamuna, vaikka vakaa aikomukseni oli pyöräyttää omenapiirakka vielä tänään. Luulen kuitenkin että teen sen nopeasti samalla kuin muutkin makeat. Mun ja miehen työnjako keittiössä pätee siis huomennakin; mies tekee ruoan ja mä vastaan jälkkäreistä. Menu'kin tarkentunee vielä huomisaamuun mennessä!
Kummemmin en aio huomenna meillä koristella, pieni mies kun ei vielä vaadi minkään teeman mukaisia synttärijuhlia. Kukkia maljakkoon, pöydälle ehkä liina, kaunis kattaus tietysti ja tottakai tuo kuvissa näkyvä Happy Birthday-juna, joka koristaa meidän perheessä aina kaikkia syntymäpäiväpöytiä. Ilmapalloja täytyy kyllä puhaltaa!

Nyt jos vielä buunaisin vessan ja kömpisin sitten peiton alle. Jätättekö te muutkin yhtä viime tippaan asioita? Onhan mulla kohtalotovereita? :)

1 kommentti:

 1. Kati kirjoitti 6.10.2012 klo 12.21
  Heip,

  Onnea pikkuiselle:)!
  Siis sinä olet ajoissa minuun verrattuna :D!
  T,Kati

  Mia kirjoitti 7.10.2012 klo 16.59
  Pikkuinen kiittää Katia onnitteluista! ♥

  Olenko oikeasti, ihana kuulla etten ole ainoa mattimyöhäinen! ;)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!