maanantai 7. tammikuuta 2013

Större än en kokbok

Käväisin viime viikolla Tukholmassa. Kaupungilla luuhatessani törmäsin parissa paikassa näihin östermalmilaisen P.A&Co -ravintolan inspiroimiin "Större än en kokbok" -litografioihin (Moa & Molly Bartling). Näitä löytyy kolme erilaista; Banana, Äggg ja Limone, jokaisessa seitsemän eri reseptiä.Ihastuin ihan palavasti!
Olin jo ostamassa tuota Limonea (Äggg oli toinen suosikeistani), mutta räntäsateessa ison pahvikuoren mukana raahaaminen ei houkuttanut. No, olisin sen kyllä tehnyt jos olisin keksinyt taululle sijoituspaikan, mutta kun en. Hitsi sentään, kun ei keittiössä eikä ruokahuoneessani ole seinäpintaa ollenkaan! Voisiko tällainen olla jossain muussakin kohtaa asuntoa - miksi ei? Mitä mieltä olette? Ja tykkäättekö tekin?


Kolme alinta kuvaa: Agent Molly

1 kommentti:

 1. Katja kirjoitti 7.1.2013 klo 22.34
  Hei joo, aika tosi makeita! Ihanan pirteitä ja värikkäitä, mutta kuitenkin mustia. Tykkään ♥

  Mia kirjoitti 7.1.2013 klo 22.45
  Eikös, Katja ♥ Ihanan pirteitä, muttei kuitenkaan liian_värikkäitä. Musta pohja on just hieno. Oispa tällaiselle vaan paikka...

  Sanna / StuDecor kirjoitti 8.1.2013 klo 23.00
  Oi miten kivoja! Silmäilitkö reseptejäkin, oliko toteuttamiskelpoisia ja siksikö valitsit Limonen vai pelkästään ulkonäöllisistä syistä (varsin perusteltua sekin) ;)

  Mia kirjoitti 9.1.2013 klo 16.08
  Silmäilin reseptejäkin, vaikka ulkonäöllisesti ihan ekaksi valinnan teinkin! :) Limonen tai Egggin olisin valinnut pelkästään reseptienkin perusteella. Vaikuttivat eritt. toteutuskelpoisilta!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!