lauantai 5. tammikuuta 2013

SieniäSienet viehättävät mua kovasti juuri nyt (kuulostipas se varsin kummalta!), ihan visuaalisina elementteinä sekä ruokanakin. Onhan se syksy ja syyssesonki...


Neuleistaan tunnetulla Donna Wilsonilla on hauskoja sieniaiheisia juttuja ja vaikka mitä muutakin kivaa. Tulee vähän mieleen Ferm Living, mutta suuremmalla ja värikkäämmällä retrovaihteella.505b69f6c98c7efd05000007.jpg

Uusi katalogi on hauskasti stailattu ja mallit ihastuttavia.

Harmaa-valkoisia pehmosieniä, kissoja ja pilvi- ja talotyynyjä voisin ottaa mieluusti lastenhuoneisiin. Keittiötekstiilit ja laukut ovat myös kivoja.

Nyt villasukat jalkaan ja...
PS. Bloggerista on nyt automaattinen siirto tänne Casan puolelle. Blogilistoille kannattaakin vaihtaa tämä uusi osoite: villahedda.casablogit.fi, niin pysyt mukana postaustahdissa. Toki lukemista voi jatkaa myös Bloggerin lukulistan kautta eli lisäämällä uusi osoite Lukemisto -kohdan URL-sarakkeeseen. Tällöin postaukset päivittyvät jatkossa myös Bloggerin lukulistallesi.
.

1 kommentti:


 1. Nannas kirjoitti 20.9.2012 klo 23.02
  Täällä pohjoisessa on todella huonosti sieniä, mutta nämä sun löydöt on hauskoja. Ihan paras tuo partatyyppi mallina.

  Mia kirjoitti 20.9.2012 klo 23.07
  Partatyyppi on ihan super! :)

  hanna kirjoitti 25.9.2012 klo 17.58
  Onnea Casablogijäsenyydestä:), olet paikkasi ansainnut. Ja Donna Wilson on hauska ja samalla myös tyylikäs. Olen monasti aikonut tilata tuollaisen lautasen tauluksi lapsille, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi:).

  Mia kirjoitti 25.9.2012 klo 20.55
  Kiitos Hanna! Kunhan vaan ehtisin päivittämäänkin blogia joskus, tuntuu että nyt on syksyn kiireet todella alkaneet :) Ne Donna Wilsonin lautaset onkin kivoja, seinällä myös.
  Täytyypä muuten tulla kurkkimaan miten teidän hommat edistyy, olettekin jo ihanan pitkällä. Mukavaa tiistaita! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!