lauantai 5. tammikuuta 2013

Pikkuneidin uudet popotTänään olemme viettäneet kotipäivää pienempien lasten kanssa etsiskellen viimevuotisia talvivaatteita ja -kenkiä. Nyt on jo niin kylmä, että paksumpia kamppeita tosiaan tarvitaan. Tulevan vaatehuoneen uumenista löytyi valtava pahvilaatikko täynnä untuvatakkeja, haalareita, toppahousuja... ja valitettavan moni ihan liian pienessä koossa. Lapset venähtävät kesällä - joo, huomattu on!

Kenkien suhteen on sama juttu. Kuopuksen jalka on kasvanut viime talvesta neljällä numerolla (!),  isompien tyttöjen sentään vähän maltillisemmin. Ilahduinkin kovasti, kun kuulin Casa-blogien ja Pikkujalat -kenkäkaupan yhteistyöstä ja mahdollisuudesta valita kengät heidän valikoimastaan.
Valinnan vaikeushan kaupassa iski. Valikoimassa on paljon laadukkaita lasten kenkämerkkejä, mm. UGG, Bisgaard, Bundgaard, Ciao Bimbi, Chipies, Petit by Sofie Schnoor, Primigi, Havaianas...
Päädyin ottamaan nuoremmalle tyttärelle ihanat pronssin sävyiset Bisgaardin talvisaappaat, joissa on lämmin lampaanvillavuori. Päällinen on nahkaa sekä tekstiiliä ja suojattu tex-kalvolla. Eivät siis pelästy pienistä vesilätäköistä, joten ovat käyttökelpoiset jo nyt - pakkasia vielä odotellessa.
Pikkuneiti tykkää kengistä vähintään yhtä paljon kuin äitikin, eikä malttaisi ottaa niitä sisälläkään pois!


Näillä kelpaa kirmata kirpeinä syys- ja talvipäivinä!

Postaus toteutettu yhteistyössä Pikkujalat -lastenkenkäkaupan kanssa.

1 kommentti:


 1. M kirjoitti 13.10.2012 klo 06.29
  Upeat kengät pikkuinen sai :) Ja voi tuota banneriasi, mieletön! Ihanaa viikonloppua!

  Mia kirjoitti 13.10.2012 klo 21.52
  Kiitos M! Pikkuinen tykkää itsekin, edelleen :) Kiitti myös bannerikehuista, kiva että tykkäät! Ihanaa viikonloppua teillekin sinne ja terveisiä! ♥

  jessika kirjoitti 13.10.2012 klo 14.15
  kiva yhteistyökumppani.)

  Mia kirjoitti 13.10.2012 klo 21.53
  Niin mustakin, Jessika! :) Kivaa viikonloppua!  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!