lauantai 5. tammikuuta 2013

Pieniä juttuja

Edistymistä alakerrassa!
Sauna odottelee tässä tilassa:


Khh:n kattospotit ovat paikoillaan:


Ja vaatehuoneen kaapisto alkaa muotoutua!


Päädyttiin sitten - huoneen haasteellisen muodon vuoksi - tekemään säilytysjärjestelmä itse, eli tilattiin puuliikkeestä mittojen mukaan sahatut hyllylevyt. Takaseinälle tulee koko seinän levyinen hyllykkö, jossa hyllyjen lisäksi on tilaa myös roikkuville vaatteille (sesongin ulkopuoliset takit, jne. ).Hyllykkö kokonaisuudessaan on L:n muotoinen, eli kaapisto jatkuu oviseinämälle n. 80 cm:n verran. Hyllykön kulma hyödynnetään kuten alla olevassa kuvassa (Ikea): ylös ja alas laitetaan hyllyt ja näiden väliin jää tankotilaa esim. pitkille takeille, pukupusseille, jne.

Kunhan tämä hyllyseinämä on valmis, katsotaan sitten jääkö vastakkaiselle seinälle vielä tilaa toiselle hyllykölle; liian ahdasta ei saa tulla. Mutta eiköhän tuossakin tule olemaan säilytystilaa aika hyvin.
Nyt on haettu rautakaupasta lisää ruuveja, homma pääsee taas jatkumaan.

Reipasta lauantai-iltaa teillekin!


EDIT: Vielä päivän päätteeksi muutama uusi kuva: tältä vaatehuoneessa näyttää nyt! :) 
3 kommenttia:

 1. Kaisa kirjoitti 7.1.2013 klo 17.58
  Olen ihaillut tuota teidän parkettia, muistatko mikä malli se on. Seuraan blogiasi aktiivisesti, mut eka kertaa kommentoin. Aivan ihana omaleimainen koti.

  Mia kirjoitti 7.1.2013 klo 22.42
  Kiitos Kaisa kommentista!
  Meidän parketti on Parketti Romanoffilta: Ellet tammi white wash, yksisauvainen. Tykkään siitä itsekin kovasti.

  VastaaPoista
 2. Bongattiin tuo Elletin tammiparketti eilen Parketti Romanoffilla ja ihastuttiin kovasti. Mielelläni kuulisin siitä kokemuksia, että onko kestänyt hyvin käytössä ja muutenkin ollut odotusten arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan siihen edelleen tosi tyytyväisiä! Parketin asennus oli helppoa, käytössä se on kestänyt hyvin ja klassinen ulkonäkö miellyttää aina vaan. Suosittelen siis! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!