lauantai 5. tammikuuta 2013

Perjantai-illan huumaa

Ruuhkavuodet potenssiin kymmenen. Olen tainnut sanoa tämän ennenkin?
Viime viikko suorastaan vilahti ohi. Töitä, lasten harrastuksia, mukavia synttäririentoja… Osa kaikesta hauskasta jäi valitettavasti väliinkin, esimerkiksi ihanan ja tunnelmallisen Villa Himan Helsingin liikkeen avajaiset. Harmi harmi. Toivottavasti ehdin piipahtamaan siellä viimeistään nyt ensi viikon aikana.
Perjantai-iltaa vietetään kuitenkin pitkästä aikaa ihan kotoisasti, tarkemmin sanottuna vaatehuoneessa. Alakerran spa-kodari-vaatehuonekompleksin kuntoon laittaminen on siis startannut täältä. Parhaillaan tehdään seinätasoituksia. Tämän jälkeen vuorossa on seinien hiominen (ja tasoittaminen ja hiominen ja tasoittaminen ja... Jollekin on jäänyt tästä työvaiheesta pienehköt traumat :) ja pohjamaalaus.

Viikonlopun aikana täytyisi lyödä lukkoon myös vaatehuoneen sisustus- ja säilytysratkaisut. 'Lyödä lukkoon' tarkoittaa tässä tapauksessa kyllä 'ryhtyä tosissaan miettimään'.
Nyt meidän vaatehuone hiljentyy ja toiminta siirtyy yläkertaan.
Mahtavaa alkanutta viikonloppua!

PS. Erittäin iloiseksi yllätykseksi sain sähköpostia liittyen Glorian Blog Awardseihin; blogilleni on kuulemma annettu siellä paljon ääniä. Wow ja SUURKIITOS teille äänestäjille! <3 Tämä on ihan mieletön kunnia ja tekee minut tosi iloiseksi. Pukukoodina gaalaan on 'cocktail', mikä ihana syy lähteä serious shoppaamaan ensi viikolla!

1 kommentti:

 1. Sanna kirjoitti 22.10.2012 klo 09.36
  Hei ihan mahtavaa ja onneksi olkoon! Mä äänestin Villa Heddaa ♥
  Mukavaa maanantaita sulle!

  Mia kirjoitti 22.10.2012 klo 23.27
  Kiitos Sanna, ihana kuulla! ♥ ♥
  Mukavaa maanantaita (pian tiistaitakin) sinnekin!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!