lauantai 5. tammikuuta 2013

Perjantai 16. päiväJaahans, tällainen päivä.
Kuopus söi välipalaa saarekkeen äärellä ja tiputti rusinansa lattialle. Minä konttailin niitä siivoamassa ja nousin vähän liian vauhdikkaasti ylös, sillä seurauksella että kolautin pääni vauhdilla tuohon himputin kovaan betonitasoon. Auts, näin oikeasti tähtiä.
Lepäilin sitten hetken rauhaisasti sohvalla (kipu alkoi ehkä hieman jo helpottaa), kunnes tämä samainen pojanviikari kiikuttaa luokseni kahdentoista kananmunan pakkausta. "Äiti mitä tämä on?" Ehdin sanoa, että laita takaisin jääkaappiin, menevät niin helposti rikk....
Ei auttanut kuin kammeta itsensä ja päänsä ylös sohvalta ja tulla siivoamaan. Kolme munaa meni kokonaan rikki, yksi säilyi ehjänä ja kahteen tuli pieniä säröjä. Niistä kahdesta päätimme tehdä sitten tiikerikakun päivämme piristykseksi.Jotta johdonmukainen linja säilyisi, ei kakkukaan jostain syystä noussut. Hyvältä se silti maistui ja vietimmekin leppoisan herkutteluhetken.Pääkipu alkaa jo helpottaa ja on perjantai. Asiat voisivat olla huonomminkin!
Mahtavaa viikonloppua!

1 kommentti:


 1. Manna kirjoitti 16.11.2012 klo 22.32
  Ounou! Ja samaan aikaan nousee lämmin hymy huulille. Ruuhkavuodet, mitä kaikkea ne sisällään pitävätkään... Hetkessä niin herpaannuttavaa, mutta jälkeenpäin hymyn nostattavaa! Ekan talon raksailun alkaessa meidän kaksosprinsessat oli hieman alle kaksi, itse hieman yli kolkyt ja mammiksella. No talon edistyssä ja hoitovapaan lopun lähestyessä kolmen vuoden häämöttäessä mietin palaanko vanhaan kivaan duuniin vai haenko töitä lähempää kotia. Päätin hakea. Toimeliaat kolmea vuotta lähetyvät neidit häärivät hiekkiksellä kavereiden kanssa ja jotain menin säätämään sillä seurauksella, että toinen kopautti takaraivonsa mun vasempaan silmäkulmaan. Murulle ei käynyt mitään, mutta itse meikkailin seuraavana päivänä haastattelua varten mustaa silmää piiloon. Sain paikan eikä touhoarjen ihanat kopsutkaan kai näkyneet, nyt hymyilyttää, silloin ei! Ihana arki ja tuleehan näitä touhoja vieläkin, tosin vähemmän kun koululaisprinsessat meillä jo! Ihanaa viikonloppua!

  Mia kirjoitti 17.11.2012 klo 14.29
  Hih, onhan tämä (nyt jo) aika hassua! Mutta samalla ihanaa, niinkuin tiedätkin :) Ruuhkavuodet tosiaan, kaikin tavoin..

  Hauska toi sun työnhakutarina, tollaistahan se juuri muksujen kanssa on, aina sattuu (välillä kirjaimellisestikin :) ja tapahtuu! Ihanaa viikonloppua teille ja terkut prinsessoille!

  S - All you need is White kirjoitti 16.11.2012 klo 22.51
  voi mitä epäonnea! ei aina tosiaan tarvi olla se perjantai 13. päivä ;)

  Mia kirjoitti 17.11.2012 klo 14.31
  Joo.. ei tarvitse! ;) Kuhmu päälaella on vielä muistona, mutta jomotus onneksi poissa.
  Mukavaa lauantain jatkoa! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!