lauantai 5. tammikuuta 2013

Paras leikki ikinäTyynyjen heittäminen! Yksi kerrallaan sohvalta portaiden luokse kantaen ja rivakka heitto kaiteen yli. Tällä hetkellä kuopuksen lempileikki nro 1. Toivottavasti innostus menee jo pian ohi, en jaksaisi olla noita korjaamassa koko ajan. Onneksi pikkuinen auttaa siinä itsekin, tyynyjen ylös kantaminen on ilmeisestikin yksi kiva osa tätä leikkiä. Onneksi tuonne ei lennä mitään kovempaa...


1 kommentti:


 1. Kati kirjoitti 19.9.2012 klo 19.43
  Ihanaa .. juurin olin päässyt siitä ohi, kunnes tajuntaan iski "tämän alkaa vuoden päästä jälleen..."
  Terkkuja,
  Kati

  Mia kirjoitti 19.9.2012 klo 22.27
  Jep tosi ihanaa ;) Vuoden kuluttua sä olet niin samassa tilanteessa, Kati muruseni!

  Emma kirjoitti 20.9.2012 klo 11.33
  voi mä niin tiedän tän! välillä ikävöin niin yksikerroksista vanhaa kotia. mikä ihme noissa portaissa ja tavaroiden sinne viskaamisessa viehättää? :o) kiva kaide muuten ja kauniisti päällystetyt portaat, onko samaa kuin teidän lattia? terkuin emma :o)
  Mia kirjoitti 20.9.2012 klo 15.30
  Sama täällä, välillä mietin miten helppoa tavallaan yksikerroksisessa olisi asua. Säästyisi ainakin tavaroiden roudaamiselta edes takas. Mutta kyllä tässäkin on puolensa, tosin tyynyjen heittely kerroksesta toiseen ei kuulu niihin. ;)

  Portaat on samaa tammilankkuparkettia (white wash-sävyistä) kuin meidän lattiat pääasiassa muutenkin. Viimeistelemättä ovat kyllä vielä. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!