lauantai 5. tammikuuta 2013

Olohuoneen muutos
Tänään siirtelin olohuoneen kalusteet toisin päin. No, en kaikkia; vaihdoin nojatuolin ja sohvapöydän paikkoja keskenään. Nojatuolihan on ollut aiemmin kulmaikkunan edessä ja taso (aka sohvapöytä) taas sohvan ääressä. Taso muutti nyt ikkunan eteen ja onkin tosi kiva siinä. Nojatuolin siirto sohvan viereen taas kokosi istuimet enemmän yhteen, ryhmäksi.


Howard-nojatuolin ostin viitisen vuotta sitten Stockan Hulluilta päiviltä. Kangasvaihtoehdot oli tosi rajalliset ja valitsin silloin mielestäni parhaimman mahdollisen, vaikka en mistään tarjolla olevista tykännyt. Kaikissa oli joku ihme röpelöstruktuuri ja tämä oli se silein. Tarkoitus oli verhoiluttaa tuoli (tai teettää siihen irtohuppu) saman tien, mutta joo - viisi vuotta tässä on mennyt tuota katsellessa. 
Kesällä ilmestyneen Skönä Hem Country Lifen kannessa on juuri sellainen irtohuppu täydellisellä kankaalla, jollaisen mäkin haluaisin. Nyt tarvittaisiin vain ompelija, joka voisi hupun tehdä (tehän tiedätte mun ompelutaidot...). Olisiko teillä kenelläkään suositella ompelijaa täällä pääkaupunkiseudulla, joka tekisi tällaisia juttuja? 

Ja se sohvapöytä; sitä ei nyt tässä versiossa ole. Lattialla pöydän paikalla on edelleen ne lasten rakastamat jättityynyt, joiden päällä on niin hauska makoilla telkkaria katsomassa. Mutta kyllä se neliönmuotoinen sohvapöytä edelleen on hankinnassa.


Illan jatkoja, kamuset!

1 kommentti:


 1. Esmeralda kirjoitti 18.9.2012 klo 23.15
  Kaunista! Kivaltahan tuo tuoli näyttää noinkin. Mikä tuo olohuoneen matto on?

  Mia kirjoitti 19.9.2012 klo 14.04
  Kiitti Esmeralda :) Onhan se tuoli nytkin ihan ok, mutta kivempi olisi valkoisena ja sellaisella paksulla, jämäkällä, vähän ryppyisellä puuvillakankaalla. Nykyinen ruskea on vähän oudon sävyinen (kankaan ihmeellisen pinnan lisäksi), sellainen vihertävän ruskea. Hmm... ei hyvä! :)

  Matto on Ikeasta, ollut tosi kelpo ostos. Ainut vaan se hieno 'hiekka', mitä juuttimatto erittää. Aina saa olla imuroimassa sitä maton alta pois.

  Sanna KOTI -kullankallis kirjoitti 18.9.2012 klo 23.20
  Miten lohdullista kuulla, että toisetkin suunnittelevat mutta toteus vaan vie hieman enemmän aikaa... Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikö? Teilläkin ompelijaa vaille valmista!

  Kaunista ja se männyn havunen siinä maljassa oikea piste iin päälle!

  Hmmm olitkohan käynyt tykkäämässä FB:n puolella kommentista johon liittyi tarrat ja tunnelbana? ;)

  Mia kirjoitti 19.9.2012 klo 14.58
  Kiitti Sanna kommentista! Joo, välillä toteutus tosiaan saattaa viedä vuoden jos toisenkin, heh :)

  Joo, huomasin sun kommentin ja pakko oli tykätä, se oli niin hauska :) Näin jo silmissäni teidät siellä tunnelbanassa tarroittamassa...

  Kati kirjoitti 22.9.2012 klo 10.37
  Moikkelis Mia,

  Huomasin, että onko sulla myös olohuoneessa tuo Ikean "juutti"matto --vai onko jokin muu?
  Hyvä/huono?? Meillä alakerrassa nyt pari vkoa ja vaikuttaa hyvältä --odotan sitä hetkeä, kun siitä alkaa irtoamaan töhnää..
  Terkkuja,K

  Mia kirjoitti 22.9.2012 klo 20.41
  Moikka Kati! Joo, se on se Ikean matto. Mä olen tykännyt siitä tosi paljon, tosin reilun vuoden se oli mulla varastossa. HIekkaa se erittää edelleen, vuosienkin jälkeen. Se on loppumaton luonnonvara :D Terkkuja ja mukavaa la-iltaa!

  suvi m kirjoitti 22.9.2012 klo 13.41
  Kaunista!

  Minäkään en vielä ole saanut aikaiseksi teettää uutta irtohuppua nojatuoliin, joka majailee meidän olkkarin nurkassa. Ajattelin päälystää sen oikein tiheäkuituisella valkoisella kankaalla, jotta kissojen kynnet eivät siihen pääse tarttumaan.

  Mia kirjoitti 22.9.2012 klo 21.13
  Kiitti Suvi! Se teidän tuolihan on nätti nyt jo, mutta kuvailemasi kangas olisi varmaan vielä nätimpi. Juuri sellaista mäkin haluaisin meidän tuoliin. Yksi ompelimosuositus mulla nyt jo onkin, jospa homma vaikka tästä vihdoin nytkähtäisi eteenpäin. :)

  Hanna kirjoitti 23.9.2012 klo 16.27
  Teillä näyttää todella kivalta! Tuo teidän nojatuoli näyttää ihanan pehmeältä... Tässä vielä yksi ompelimosuositus: http://korjausompelu.net/palvelu/yhteystiedot Tekee todella hyvää jälkeä...

  Hanna kirjoitti 23.9.2012 klo 16.30
  Teillä näyttää todella kivalta :) Tuo nojatuoli näyttää mukavan kutsuvalta! Tykkään! Tässä ois vielä yksi hyvä ompelimosuositus: http://korjausompelu.net/palvelu/yhteystiedot Kokemuksesta tiedän, että tekee todella hyvää ja onnistunutta jälkeä... Suosittelen!

  Mia kirjoitti 23.9.2012 klo 20.00
  Kiitos paljon, Hanna! :) Musta tuntuu, että nojatuoli olisi vielä kutsuvampi valkoisena vaikka kyllähän se kutsuu tuollaisenakin :) Kiitti ompelimosuosituksesta, tsekkaan tuon ilman muuta!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!