lauantai 5. tammikuuta 2013

Now It's officialNuoremman tyttären synttäreistä alkaa meidän perheessä joulun aika. Olen joulun laittoa jo vähän starttaillut, mutta nyt ei enää tarvitse pidätellä.
Kaksi edellistä joulua olen haaveillut tästä hetkestä - joulun laittamisesta uudessa kodissa. Uskomattoman ihanaa!Postauksen kaikki kuvat ovat Pinterestin kautta napattuja. Kuvat ovat kaikki hyvin valko-harmaita, höystettynä hippusella metsän vihreää ja mustaa. Olen tykännyt tästä yhdistelmästä niin kauan kuin muistan ja yhä edelleen se vaan näyttää niin kauniilta. Ja toimii myös jouluna!

Kuvien tyyli on myös hyvin riisuttu, mutta ei silti ollenkaan kolkko. Oma jouluni tulee olemaan asteen jos parikin runsaampi, vaikka tällainen shakeria liippaava onkin ihanteeni.


PS. Yllä olevat kuvat löytyvät Villa Heddan Pinterest-sivulta Christmas-kansiosta. Olen hyvin satunnainen pinnaaja; saatan unohtaa tuon nappulan kuukausiksi ja joinain päivinä en muuta teekään kuin luuhaan siellä. On sinne kuitenkin jonkin verran juttuja ehtinyt kertyä, tästä klikkaamalla pääset kurkkaamaan.

1 kommentti:


 1. Katja kirjoitti 22.11.2012 klo 01.11
  Näissä kuvissa on kyllä juuri sellaista joulun hengeä, mistä mäkin tykkään ♥

  Mia kirjoitti 22.11.2012 klo 08.44
  Ei tarvitse olla välttämättä niin yltiö-koristeltua, että se joulun henki syntyy :) Vähemmän on usein enemmän.

  Kävin muuten kurkkaamassa blogiasi, ♥ vanhat kerrostaloasunnot! Yritin jättää kommenttiakin, muttei tainnut onnistua. Mukavaa päivän jatkoa!

  hanna kirjoitti 22.11.2012 klo 16.58
  Ihania kuvia! Saa nähdä minkälainen meidän koristelusta tulee tänä vuonna kun hyvin pelkistetty on nyt omaan makuun kovin in.

  Mia kirjoitti 23.11.2012 klo 12.52
  Mäkin odotan innolla millaiseksi meillä menee, pysynkö näin pelkistetyssä vai hiukkasen runsaammassa. Nythän se lähtee tästä pikkuhiljaa muotoutumaan, joulukoti :)

  johanna kirjoitti 23.11.2012 klo 16.14
  Uusi koti ja joulu se on ihan parasta! Odotan niin ensi joulua ja uutta kotia ja joulua!
  Ihanaa jouluun valmistumista teille..ihania kuvia on blogissasi!

  johanna kirjoitti 23.11.2012 klo 16.15
  Uusi koti ja joulu on ihan parasta!
  oi, kuinka odotan ensi joulua ja samaa fiilistä :)
  Mukavaa joulun odotusta teille :)

  Mia kirjoitti 25.11.2012 klo 18.17
  Kiitti kommentista, johanna! :) Tästä joulusta on kyllä haaveiltu kaksi vuotta ja nyt se on täällä, ihan uskomatonta :) Mutta äkkiä se aika menee ja tekin pääsette viettämään joulua uudessa kodissa!

  Ihanaa joulun aikaa!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!