lauantai 5. tammikuuta 2013

Nice to meet you, Lonny.

Estit ja Sweet Paulit on tullut luettua tarkkaan jo pitkään, mutta tämä online-sisustuslehti Lonny onkin mulle ihan uusi tuttavuus. Onko teillekin, vai olenko ainoa tämän vasta löytänyt?

Uudessa numerossa on tosi kivasti toteutettuja lahjavinkkijuttuja sekä kiinnostavia kotijuttuja (vaikka niiden tyyli välillä onkin omaan makuuni vähän liian runsas).
Lonnyn saitti ei ole graafiselta ilmeeltään yhtään niin hyvännäköinen kuin itse lehti, mutta aika paljon sisältöä sielläkin näytti olevan. Itse klikkasin suoraan selailemaan uusinta numeroa, josta nämä oheiset kuvatkin on napattu.


Hei, tänään on näköjään ohjelmassa lumitöitä! Mulla on vielä niin kuherruskuukausi lumitöiden suhteen, voisin kolata tuolla illat pitkät.

Mukavaa tiistaita!

All photos via Lonny

1 kommentti:


 1. Irina - White & Fresh kirjoitti 11.12.2012 klo 21.31
  Tulinpa tänne sanomaan moi, kun ei tullut tänään moikattua vaikka samassa tilassa oltiinkin useampi tunti. Joten moikka! ;)
  Mia kirjoitti 11.12.2012 klo 23.18
  Moikka! Myöhässä kun tulee ja aikaisemmin lähtee (minä siis) ei ehtinyt paljoa jutella - eikä tosiaan edes moikata! Virtuaali-moi siis! :)
  Sanna / StuDecor kirjoitti 13.12.2012 klo 16.38
  Kiva vinkkaus, myös mulle uusi tuttavuus ja miten kiva lukea taas blogeja ja Villa Heddan kuulumisia!

  Voih samaa kuherruskuukautta elän, erityisesti nautin niistä kun ollaan nyt viikko vietetty neljän seinän sisällä kukin poika sairastellen normaalia flunssaa, yskää, kuumetta ja 1xoksutauti -huokaus!
  Mia kirjoitti 18.12.2012 klo 14.16
  Voi kurja kuulla, teillä on ollut kunnon tautiputki! Toisaalta hyvä, että kaikki samalla kerralla vaan. Toivottavasti nyt on sairastelut kuitenkin sairastettu pitkäksi aikaa.

  Lumityöt ♥ ♥ Ei kyllästymistä vielä näköpiirissä!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!