lauantai 5. tammikuuta 2013

Ne kortit!
Maijapoppaset luettu, lapset nukkumaan. Talo hiljenee.Äiti huomaa yht'äkkiä joulukuun käyvän jo puolta väliä, eikä joulukorteille ole uhrattu ajatustakaan. En muista milloin viimeksi olisin ennättänyt lähettää kortit niillä edullisemmilla joulupostimerkeillä. Olen aina niiden viimeisten (onneksi niitä on muitakin!) joukossa jonottamassa postimerkkejä, kun aattoon on enää muutama päivä. Ja tässähän vaiheessa ollaan toki jo pitkällä, kortit kun ovat lähtökunnossa ja toivotukset sekä osoitteet niihin kirjoitettu.
Osoitelistan päivittäminen, siitä on hyvä alkaa.Mahtaako siellä olla muita mattimyöhäisiä..?

1 kommentti:


 1. Liisa kirjoitti 10.12.2012 klo 22.31
  No juu... mulla taitaa jäädä tällä kertaa ekaa kertaa moneen vuoteen kortit lähettämättä :/ Meillä on ollut niin paljon ylimääräistä puuhaa tämän talon valmiiksi saattamisen kanssa (avaimet käteen -meininki ei "ihan" toteutunut), että ollaan ihan kuitti, enkä mitenkään jaksa ruveta siihen rumbaan tänä vuonna!

  Mutta aivan ihana tuo kuvan pukkikoriste, mikä/mistä se on?
  Mia kirjoitti 10.12.2012 klo 22.53
  Liisa kohtalotoveri, ihana kuulla :) No teillä tosiaan riittää hommaa muutenkin, kuulostaa ihan vähintäänkin kohtuulliselta jättää joulukortit tuosta kuormasta pois!
  Meilläkin on ollut kiire syksy; hommaa riittää vielä niin talossa kuin kaikessa muussakin, joten kieltämättä houkuttelee ajatus korttien ostamisesta valmiina. Viime vuosina olen ottanut kuvan lapsista, jota olen sitten käyttänyt kortin pohjana. Ja operaatiota on siinäkin, saada tyypit yhteen ja samaan kuvaan, ja kuva vielä onnistumaankin! :)

  Pukkikoriste on enkelikello Stockalta. Huomasin juuri, että se pitkä kepukka siinä on jotenkin hajonnut, eikä tahdo enää pysyä pystyssä. Kokeilin teipata sitä keppiä kiinni tuohon kynttiläalustaan, mutta ei auttanut...

  Tsemppiä teille raksalle ja rentoa joulunaikaa, raksakiireistä huolimatta! :)
  Liisa kirjoitti 10.12.2012 klo 23.09
  Sama täällä, olen aina ottanut jouluisen kuvan lapsista (totta, melkomoinen operaatio itsessään...), käsitellyt siihen tekstit, tilannut kuvat, kirjoittanut kuoret, ostanut merkit ja liimannut ne ja pistänyt postiin... Nyt ei vaan tapahdu tässä osoitteessa, mutta korttitsempit sinne! ;)

  Samoin kiitos, mukavaa joulun aikaa sinnekin kaiken kiireen keskelle! :)
  Mia kirjoitti 11.12.2012 klo 11.54
  Kiitti tsempeistä, kerron sitten miten kävi = sainko mitään lähtemään ajoissa :) Mukavaa joulun odotusta!
  Jonsku kirjoitti 10.12.2012 klo 23.14
  Hih, minulla meni tänä vuonna niinpäin että postimerkit ostin jo aikoja sitten ja kortit ovat odotuttaneet itseän kaupassa. En jaksanut alkaa tekemään kun lähetän vaan pari korttia. Mutta nyt ne pitäisi vielä kirjoittaa ja kiikuttaa postilaatikkoon. Miten se postiin/postin laatikkoon vieminen onkin aina niin hankalaa ? ;)
  Mia kirjoitti 11.12.2012 klo 11.56
  Joo en ymmärrä, toi on niin kumma juttu! :) Mutta sä olet kyllä jo tosi hyvässä vaiheessa, propsit sulle Jonsku! Arvaa vain, jaksoinko selvittää eilen illalla loppuun saakka niitä osoitteita... Homma jatkuu! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!