lauantai 5. tammikuuta 2013

MMXIIIJoulu on tältä vuodelta juhlittu ja nyt vietellään leppoisia välipäiviä - kahden flunssaisen neidon kera. Vaikka miten rakastankin joulua, en tiedä miten se tänä vuonna tuntui jotenkin... pitkältä? Rajansa se on kaikella löhöilyllä ja syömiselläkin, heh. Onkohan siellä ruutujen toisilla puolilla muitakin jouluähkyyntyneitä?
Osan niistä kaikkein jouluisimmista koristeista korjasin jo pois, odottamaan ensi vuotta. Kuusi saa olla uuden vuoden ensimmäiseen päivään, mutta sitten saavat puhaltaa uudet tuulet, kodissakin.
Tykkään tosi paljon näistä Playtypen alkavan vuoden kalenterijulisteista, erityisesti tämä vaaleanpunapohjainen miellyttää. Eteiseen vaikka?

Kevät - olet niin tervetullut (mielellään asap, please)!


Ylin kuva: http://www.etsy.com/shop/pickprintparty

1 kommentti:

 1. IMAGE kirjoitti 28.12.2012 klo 15.32
  Mä en (ihme kyllä) ole vielä yhtään saanut tarpeekseni tästä jouluilusta. Ehkä olen niin jouluihminen, että nautin kaikesta niin pitkään, kun on tarvis. :)
  Kyllä sitä kohta jo voisi noita jouluisia juttuja pakata pois ja alkaa miettimään kevätilmettä.

  Mia kirjoitti 28.12.2012 klo 15.47
  Mulla on yleensä aina ollut toi sama! Olen NIIN jouluihminen ja alan funtsaamaan joulujuttuja jo syyskuussa :) Tiedä sitten, johtuuko tämä mun kevääntoivomisinto uusista vaaleansinisistä tyynyistä, jotka ostin eilen... Ne kun laitoin sohvalle, teki mieli heivata kaikki jouluinen samantien pois :D
  IMAGE kirjoitti 28.12.2012 klo 16.30
  Nonni!! Siinä se syy löytyi. :D
  Muista vain, että kevät on pitkä, ja se vaara on olemassa, että kyllästyt niihin uusiin vaaleansinisiin ihanuuksiin, jos otat ne jo esiin. ;)
  Mia kirjoitti 28.12.2012 klo 21.07
  Hih, niin todennäköisesti saattaa käydä! Sit vaan kevätpäälliset vol. 2 esiin :)

  Liisa kirjoitti 28.12.2012 klo 21.27
  Meiltä lähti tänään kaikki joulukoristeet kuusta myöten. :) En ollut ihan varsinaisesti kyllästynyt, mutta saadaan pikkukavereita vanhempineen yökylään, joten ilman kuusta on enemmän tilaa juoksennella. :)

  Ihana tuo viimeinen juliste! Voisin ottaa meillekin. Muutenkin on ollut kivojen julisteiden ja korttien hankkiminen ja kehystäminen mielessä, muutama kulma kaipaisi piristystä.
  Mia kirjoitti 29.12.2012 klo 12.26
  Mä olen vähän samalla kannalla, tekisi mieli jo putsata kaikki koristelut pois, vaikka ei niitä niin hirveästi olekaan ja vaikka ne kaikki ei vielä kyllästytäkään :) Tykkään aloittaa jo aikaisin joulufiilistelyn, mutta sitten joulun jälkeen tekee mieli siirtyä jo seuraavaan vaiheeseen, kevättä odottelemaan.

  Mä tarttisin kanssa muutamia piristyksiä seinille, kova etsintäoperaatio menossa. Kannattaa tsekata toi Playtype-shop, muutenkin kuin tuon kalenterijulkan kannalta.

  Mukavaa vuodenvaihdetta, Liisa! :)
  Liisa kirjoitti 29.12.2012 klo 21.29
  Juu samoin meillä aloitetaan joulukoristelut aina ajoissa, niin pääsee sopivasti fiilikseen. :) Sit kun pukki on jo käynyt, niin alkaa olla ne tunnelmatkin jo ohi...

  Kiitos vinkistä julkkareiden suhteen, täytyy käydä tutustumassa!

  Kiitos ja hauskaa vuodenvaihdetta sinulle myös Mia! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!