lauantai 5. tammikuuta 2013

Meidän terassillaParhaalla tahdollanikaan en pysty tekemään meidän terassista sellaista ihanaa 'terassi syyskuosissa' -postausta, mitä blogit ovat nyt pullollaan. Viikonloppuna Vepsäläiseltä tarttui kuitenkin mukaan pari rottinkituolia, joiden innoittamana lavastin alla olevan kuvan, heh.

Espoon Martinsillan Kesä-Vepsäläiseen oli tullut iso satsi näitä tuoleja; hinta oikeasti 99 e, nyt 15 e. Eihän niitä voinut tuolla hinnalla ostamatta jättää, varsinkin kun tuollaiset on olleet ostoslistalla jo jonkun aikaa. Väreinä löytyi tosin vain kirkkaan vihreää ja kirkkaan punaista. Mä päädyin vihreisiin, kurvasin K-rautaan ja ostin kolme purkkia mustaa kiiltävää spray-maalia. Yksi purkki tarvittaisiin vielä, kolmesta ei ollut ihan tarpeeksi.
Kohta joudun kiikuttamaan tuolit tuosta loitommalle, kun laattojen saumaus etenee niihin saakka. Laatoitus on nyt tehty lähes koko terassin alueelta ja saumauskin keittiön puolen terassilta. Kunhan saumaus on kuivunut (varmaankin huomenna), pääsen hinkkaamaan laatat tuosta kohtaa jo kunnolla puhtaiksi. Olisikohan terassi kokonaan valmis viikonloppuna, saas nähdä. Laatoituksen osalta varmasti on, mutta saumaamiseen vaikuttaa sääkin. Ja sadettahan on kai taas luvassa.Onneksi miehellä on mukana innokkaita apureita!


1 kommentti:


 1. Mervi kirjoitti 25.9.2012 klo 21.20
  Tuolit oli loisto ostos ja näyttävät täydellisiltä mustina! Odotan mielenkiinnolla terassin valmistumista. Hyvälle näyttää jo nyt :)

  Mia kirjoitti 25.9.2012 klo 22.55
  Kiitti Mervi, mustina ne ovat kyllä tosi kivat. Jotenkin niitä vihreitä en vaan osaa kuvitella meille :) Mielenkiinnolla minäkin odotan terassia valmiiksi, onneksi ollaan sen kanssa jo voiton puolella!

  Petra kirjoitti 25.9.2012 klo 21.22
  Hyvä löytö! Tulipas kivat tuoleista! :)

  Mia kirjoitti 25.9.2012 klo 22.57
  Kiitos Petra :) Oli ne kyllä aika löytö. Vähän vaan maalia päälle ja sain ne aika täydellisiksi. Vaikka syksyllä kesäkalusteita löytääkin hyvään hintaan, niin ihan noin halpaa en osannut odottaa.

  J kirjoitti 25.9.2012 klo 22.49
  Hyvin sä lavastit! :)

  Ja ihana apuri laattahommissa, miehesi varmasti arvosti noin riemukasta assaria!

  Mia kirjoitti 25.9.2012 klo 23.08
  Oli pakko, en jaksanut enää katella pelkkää tyhjää kaakelipintaa :)

  Riemukas assari on vähän liian innokas assaroimaan ja aiheuttaa enemmänkin hämminkiä. Saa juoksuhepuleita kesken kaiken ja pinkoo terassia ees-taas niin että laatat liikkuu paikoiltaan...

  Bella kirjoitti 27.9.2012 klo 10.53
  Jäätävän hienot tuunatut tuolit! Ja noin halvalla! :)

  Mia kirjoitti 28.9.2012 klo 08.58
  Kiitti Bella! Oli kyllä lähes ilmaiset :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!