lauantai 5. tammikuuta 2013

Kaunis arki
Koko päivän on satanut vuorotellen vettä ja jalkarättejä. Tilanne vaatii ehdottomasti siskonmakkarakeittoa ja jälkiruoaksi kupillisen kaakaota - ja vähän suklaata kiinteämmässäkin muodossa.

Kupit on ilo tiskata ihanan tuntuisella puisella tiskiharjalla sekä tiskiaineella, joka jo valmiiksi on kivassa pullossa. Eikä ole tuoksukaan hullumpi, orange rosemary.
Vesitipat pyyhkäisen tiskirätillä, jota voi käyttää monen monta kertaa. Kaatuneen maitolasin pyyhinnän jälkeen tätä rättiä ei tarvitse heittää roskiin, vaan sen voi pestä jälleen puhtaaksi pesukoneessa. Ekologistakin.Tiskirätti ja -harja Stockmann.Eteisessä ilahduttaa pieni, mutta arjen toimintoja aika paljon helpottava muutos.
Lasten kengät laitetaan tästä lähin suoraan tuonne Ikean PS-kaappiin, lattialta kuleksimasta. (No, ainakin äiti on päättänyt näin.) Pipot ja lapaset taas kaapin päällä oleviin Tinen koreihin. Jos tumput ja myssyt löytäisivät helpommin paikoilleen näin, liukuovien taakse niitä kun ei välillä saa millään.Mukavaa tiistai-iltaa!

1 kommentti:


 1. Pieni lintu kirjoitti 6.11.2012 klo 18.13
  Nuo TineK:n korit on kyllä kauniit!

  Mia kirjoitti 7.11.2012 klo 15.49
  Kiitti Pieni lintu! Mäkin tykkään :) Meiltä löytyy myös yksi isompi tuollainen, joka on lelukorina tyttären huoneessa. Tosi kestäviäkin siis ovat; sitä isoa on käytetty vaikka minkälaisessa toiminnassa eikä ole mennyt miksikään ;)

  Irina - White & Fresh kirjoitti 6.11.2012 klo 19.45
  Mä olen meinannut myös ostaa tuota Clipperin kaakaota. Onko se yhtä hyvää, kuin miltä vaikuttaa? :)

  Mia kirjoitti 7.11.2012 klo 15.52
  Se on tosi hyvää! Lasten mielestä voisi olla vähän makeampaa, mutta mun makuun se on täydellistä juuri tuollaisena. Jauhe täytyy muuten sekoittaa kuumaan maitoon, kylmään se ei liukene. Mukavaa keskiviikkoa Irinalle! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!