lauantai 5. tammikuuta 2013

Juhlia ja hyviä ostoksia
Viikonlopun juhlat on nyt juhlittu: sukulaisia, ystäviä, naurua, lahjoja, herkkuja... ihanaa! Pieni sankari nautti kemuista ja kaikista vieraistaan antaumuksella.


Eilisten herkuttelujen jälkeen aamiainen ei meinannut maistua tänä aamuna... :)

Lauantai-aamupäivällä käväisin (nopeasti, niin luulin) FDS:n syysmyyjäisissä Katajanokalla. Paikalle oli eksynyt muutama muukin ihminen ja niinpä jonotin ostoksieni kanssa kassajonossa tunnin. Valtava väen paljous ja kaksi kassaa/maksupäätettä... No, ehdin onneksi ihan ajoissa kotiin kemuja valmistelemaan.
Ostin kuopuksen huoneeseen Muuton E27 -lampun ja olkkariin Hayn mustan ison tarjotinpöydän sohvapöydäksi. Hayn pöytää olen miettinyt meille jo aiemminkin, mutta ne tarjottimen reunat on vähän arveluttaneet. Siihen ei kovin hyvin pysty mitään kirjapinoasetelmia niiden takia tekemään, ainakin siltä tuntuu?

Nyt kun pöytä on paikoillaan, niin reunoista viis. Niin hyvin se istuu paikoilleen eikä vie tilaa yhtään tukkoon. Musta väri oli tosi nappivalinta ja ryhdistää tilaa kivasti. Pölyä ja koirankarvoja reunuksien viereen kyllä kerääntyy ihan samantien.

Hyviä ostoksia ja hyvä mieli. Loputtomalta ostoslistalta siis pari kohtaa ruksattu!

Nyt lähden syömään pizzaa ja toivottelen sinne päin rentoa sunnuntai-iltaa. Toivottavasti teillä on ollut hieno viikonloppu!

1 kommentti:


 1. Oona kirjoitti 7.10.2012 klo 20.51
  Hienoa, että juhlat meni hyvin! :)

  Aika loistava shoppailusaldo :) Himoitsen meillekin tuota pöytää sohvapöydäksi, ehkä sitten joskus..

  Mia kirjoitti 7.10.2012 klo 22.59
  Juhlat meni kyllä kivasti, eikä juhlakalulla näyttänyt olevan turnausväsymystäkään vaikka vieraita riitti vielä tällekin päivälle. :)

  Pöytä on kyllä kiva, suosittelen! Paitsi mustassa pinnassa valkoiset koirankarvat oikein loistaa, sä tiedät ;)
  Kati kirjoitti 8.10.2012 klo 07.17
  Moikkelis,
  Ihana pöytä löytö!
  Sopii hyvin!
  Mukavaa Viikkoa!
  T, Kati

  Mia kirjoitti 8.10.2012 klo 15.41
  Kiitti Kati! Pöytä sopii tuohon paikalleen kyllä tosi hyvin eikä ne reunatkaan enää mua häiritse. :) Mukavaa viikon jatkoa sinnekin! ♥

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!