lauantai 5. tammikuuta 2013

Joulutunnelmissa jo
Sain kutsun tunnelmalliseen Cafe Latte Spiritiin viettämään blogi-iltaa, nauttimaan Leppävaaran kartanon pihapiirissä sijaitsevan puodin jo jouluisesta tunnelmasta ja tapaamaan mukavia bloggaajakollegoja - tuttuja ja ihan uusiakin tuttavuuksia.Ylläolevassa kuvassa putiikinpitäjätär Leea.
Itse kauppa sijaitsee kartanon pihalla ja on ollut aikoinaan kanala.Kauppa oli yhtä ihana kuin aina, tai oikeastaan nyt pimeimmän syksyn aikaan varmasti tunnelmallisimmaan. Kaupalle vievä tie oli reunustettu pienin lyhdyin, samoin sisäänkäynnin edessä loistivat lyhdyt talvisten kukkien vierellä.Sisältä löytyy ihanuuksia mm. Tine K:lta, Miljögårdenilta, Blossomilta, upeita Becksöndergaardin huiveja, Durancen tuoksuja, Kalklitir -kalkkimaalijauheita, talonpoikaishuonekaluja...Cafe Latte Spiritissa voi järjestää myös omia illanviettoja, esim. vaikkapa ystäväporukan tai työpaikan naisten kesken. Puodissa ja kartanon pihamaalla tullaan järjestämään joulukuun alkupuolella (muistaakseni ensimmäisenä adventtina) joulutapahtuma, jossa mukana myös luomutuottajia. Täällä voi kokea joulushoppailun nautinnollisimmillaan!Kotiin lähtiessämme taivaalta loisti oikein halloween-kuu. Alastomat puunoksat heilahtelivat tuulessa ja ruoho rapisi jalkojen alla, pikkupakkasta jo.

Puodista tarttui mukaan myös pieniä ostoksia, näitä kuvailen teille toinen kerta. Nyt ihmettelemään puolen millin verran satanutta ensilunta. Viettäkäähän ihana perjantai!

1 kommentti:


 1. J kirjoitti 26.10.2012 klo 11.50
  Ihanan tunnelmallista! Varmasti oli kiva ilta :)

  Mia kirjoitti 26.10.2012 klo 14.04
  Oli kyllä! :) Tästä on nyt hyvä aloittaa jouluhössötys...

  Cride kirjoitti 26.10.2012 klo 20.25
  Oi vitsit kun olis itsekin päässyt sinne, mutta kun piti lähteä Turkuun. No onneksi lähdin tosiaan jo torstaina kun kesärenkailla ajo tänään olisi ollut aika haasteellista Turkuun asti. Onneksi talvirenkaat on Turussa säilössä, joten sain nekin sitten alle.

  Mia kirjoitti 28.10.2012 klo 10.02
  Ensi kerralla sitten, Cride! Kuulosti sun Turku-reissukin onneksi aika hauskalle :) Paitsi kelin suhteen, mutta onneksi sait talvirenkaat nyt alle.

  Mukavaa sunnuntaita sinne! :)

  Katju kirjoitti 27.10.2012 klo 17.17
  toi on just niiiiiiiiiin ihana puoti.

  Mia kirjoitti 28.10.2012 klo 10.04
  Eikös Katju, puoti on kyllä niin ihanan suloinen ja tunnelmallinen! :)
  Hauskaa pakkaspäivää!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa, kiitos!